Raúl a szezon végén visszavonul?

Vágólapra másolva!
2009.11.16. 10:50
Címkék
Spanyol lapértesülés szerint Raúl, a Real Madrid emblematikus játékosa a szezon végeztével szögre akaszthatja futballcipőjét. A spanyol csatár az utóbbi időben többnyire csak a cserepadra ülhet le, és ez növelheti visszavonulásának az esélyét.

 

Elképzelhető, hogy Raúl a szezon végén visszavonul a labdarúgástól (fotó: Action Images)
Elképzelhető, hogy Raúl a szezon végén visszavonul a labdarúgástól (fotó: Action Images)

A spanyol El Mundo Deportivo információja szerint a Real Madrid csatára, Raúl – elsősorban utóbbi időben való mellőzöttsége miatt – a szezon végén visszavonulhat a labdarúgástól, és a klubnál vállalhat munkát sportvezetőként.

Raúl eddig valamennyi mérkőzésen pályára lépett a bajnokságban, de csak három találkozón volt végig a pályán. Szintén érzékenyen érinthette a támadót, hogy a hírek szerint Florentino Pérez döntése értelmében Iker Casillas lehet a jövőben a Real csapatkapitánya.

A 32 éves spanyol klasszis nem erősítette meg az El Mundo Deportivo információját, mindössze annyit mondott, hogy egyre közelebb van a pályafutásának a vége.

A korábbi híresztelésekkel ellentétben Raúl valószínűleg mégsem igazol Amerikába, ugyanis kijelentése szerint már nem kíván más csapat színeiben pályára lépni, és a csúcson szeretné abbahagyni pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik