Real Madrid: „A kupa kómában van, de a kómából is van visszaút”

Vágólapra másolva!
2011.04.22. 10:21
Címkék
Mint ismert, a Real Madrid 18 év után hódította el ismét a Király-kupát, ám a jelek szerint nem becsülte meg eléggé a trófeát. A blancók trófeakészletét gondozó Federico Alegre szerint a megsérült kupa jelenleg kómában van, de innen is van visszaút...

Mint tegnap beszámoltunk róla, a madridiak nyitott tetejű buszon mentek a hagyományos ünnepiMint tegnap beszámoltunk róla, a madridiak nyitott tetejű buszon mentek a hagyományos ünnepi

A „kómában  lévő″ kupa (Fotó:  marca.com
A „kómában lévő″ kupa (Fotó: marca.com

helyszínnek számító Cibeles térre, és a társaival ünneplő Sergio Ramos a zuhogó esőben véletlenül kiejtette a kezéből a súlyos trófeát, amelyen a busz „szépen", komótosan át is hajtott.


„A kupa nem leesett, hanem leugrott a buszról, amikor megérkeztünk, és meglátta, mennyi Madrid-drukker várja" – viccelődött Sergio Ramos.

A Marca sportnapilap szerint csütörtökön egy másolatot állítottak ki a Bernabéuban, és a Real trófeakészletét gondozó Federico Alegre sem látta derűlátóan a helyzetet:

„Inkább nem mennék bele, milyen állapotban van a kupa, hiszen mindenki látta, egy busz hajtott át rajta, szóval el tudják képzelni. Fogalmazzunk úgy, hogy a beteg kómában van, de a kómából is van visszaút."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik