Real Madrid: a szakíró szerint nem kell Szalai, Kloséval már tárgyalhatnak

Vágólapra másolva!
2011.01.13. 19:53
Az AFP hírügynökség értesülési szerint a Real Madrid már felvette a kapcsolatot a Bayern Münchenben futballozó Miroslav Klose menedzserével, Alexander Schütt-tel a csatár szerződtetésének ügyében.

Mint beszámoltunk róla, a madridi Marca napilap mai számában beszámolt arról, hogy a fővárosi klub jelöltje között szerepel a Bayern München 32 éves német válogatott támadója.Mint beszámoltunk róla, a madridi Marca napilap mai számában beszámolt arról, hogy a fővárosi klub jelöltje között szerepel a Bayern München 32 éves német válogatott támadója.

Klose mellett az újság Szalai Ádámot, a Mainz légiósát is a jelöltek közé sorolta, de a szintén madridi AS napilap szakírója szerint nincs valós esély a magyar csatár visszakerülésére a Real Madridba.

„A Real Madrid legfeljebb azért igazolná át Szalait, hogy pénzt keressen rajta az opciós jog segítségével. Nem látok esélyt arra, hogy pályára lépjen a Real első csapatában tavasszal, ehhez még fejlődnie kellene. Szinte biztos, hogy a klub nem veszi meg a Mainz játékosát" – mondta Carlos Forjanes a Nemzeti Sport Online-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik