Real Madrid: az argentin légiós szerint a Barcát nem lehetett megelőzni

Vágólapra másolva!
2011.06.25. 12:49
Címkék
Fernando Gago, a spanyol Real Madrid argentin labdarúgója szerint csapatának nem volt esélye a bajnokságban arra, hogy letaszítsa a Primera División trónjáról a nagy rivális Barcelonát.

„Ez a Barcelona a futballtörténelem legjobb csapata, amely jóval a Real Madrid előtt jár, még akkor is, ha a szurkolók ezt nem akarják elismerni” – fogalmazott határozottan, talán túl határozottan Fernando Gago. És ezzel még nem is ért a mondandója végére...Fernando Gago. És ezzel még nem is ért a mondandója végére...

„A madridiak azt hiszik, hogy az elmúlt szezonban meg tudtuk volna előzni őket, de ez lehetetlen volt. Csak ők ezt nem akarják bevallani.”

A hazája válogatottjának tagjaként a Copa Américára készülő védekező középpályás nagy valószínűséggel azért foglalt ilyen nyíltan állást a kérdésben, mert José Mourinho vezetőedző – Kakához hasonlóan – már róla is lemondott, így a nyáron minden bizonnyal elhagyja a Realt.

Az argentin légiós szerződése 2013-ig él a madridiakkal. A 2007-ben 20.5 millió euróért vásárolt középpályás értékét a transfermarkt.de jelenleg 9 millió euróra tartja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik