Real Madrid: nagy veszteség – két bordája eltört Pepének

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.04.08. 21:23
Két bordája eltört Pepének, a Real Madrid labdarúgójának, aki gólt szerzett az Atlético Madrid elleni szombati városi derbin (1–1).

A portugál válogatott védő az 52. percben juttatta vezetéshez csapatát, majd a 65.-ben kénytelen volt elhagyni a pályát. Mint utóbb kiderült, a bal oldali hetedik és nyolcadik bordája sérült meg, amikor tisztázni akart és ütközött csapattársával, Toni Kroosszal.

A Real Madrid nem közölte, hogy Pepének mennyi időt kell kihagynia, de az AS című lap úgy véli, ebben a szezonban már nem állhat csapata rendelkezésére.

Pepe kiválása nagy veszteség Zinédine Zidane vezetőedző számára, aki a következő hetekben nem számíthat Raphaël Varane-ra sem. A sérüléséből felépülve múlt vasárnap visszatérő francia védőt 11 perc elteltével le kellett cserélni, mert megint megsérült a bal combja, ugyanúgy, mint februárban, amikor hetekre kidőlt. Zidane így csak Sergio Ramosszal és Nachóval számolhat a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, illetve a bajnokságban a többi között a Barcelonával vívandó rangadón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik