Real Madrid: Nem igaz! Utálom, mikor ezt mondják - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.14. 16:40
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának olasz vezetőedzője elmondta, nem érzi úgy, hogy túl „puha” a királyi gárda irányításához.

„Mostanában gyakran hallom, hogy túl »puha« vagyok ehhez az álláshoz, ez azonban nem igaz. Utálom, amikor ezt mondják, csak azért mert baráti a viszonyom a játékosokkal, még nem vagyok gyenge” – mondta a La Gazzetta dello Sportnak Ancelotti.

„Úgy gondolom, a munkám legfontosabb része, hogy jó kapcsolatot ápoljak a futballistákkal. Sokkal többet számít, hogy velük megtaláljam a közös hangot, minthogy jól kijöjjek az elnökkel” – tette hozzá a blancók vezetőedzője, aki az álommunkájáról és a Barcelona elleni rangadóról is szót ejtett.

„Többször elmondtam már, hogy szívesen irányítanám egy nap Olaszország nemzeti tizenegyét. Erről az álomról továbbra sem tettem le, most azonban csak a Real Madriddal foglalkozom! Még nem tudom, milyen kezdőcsapattal állunk ki az el Clásicón, azt azonban elárulhatom, hogy ha vasárnap Kelyor Navasszal kezdődik a névsor, akkor Casillas lesz a kapuban a Barca ellen, ha pedig holnap Casillas kezd, akkor ő játszik a katalánok ellen is…” – mondta az olasz mester.

A királyi gárda vasárnap 21 órakor a Levantét fogadja a Santiago Bernabéu Stadionban, majd március 22-én a Camp Nouban lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik