Real Madrid: Nem vagyunk olyan messze a Barcelonától - Sahin

Vágólapra másolva!
2011.05.26. 22:58
Címkék
Nuri Sahin, a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának friss szerzeménye egy csütörtöki interjúban elárulta: úgy érzi, nincsenek messze a legnagyobb honi riválisnak számító, a bajnoki címet a fővárosiak előtt ismét megszerző Barcelonától.

„Nem vagyunk olyan messze tőlük – utalt Nuri Sahin arra a kérdésre, hogy szerinte új csapata számára utolérhető-e a Barcelona. – Elég ambiciózus vagyok ahhoz, hogy trófeákat nyerjek a Real Madriddal.”Nuri Sahin arra a kérdésre, hogy szerinte új csapata számára utolérhető-e a Barcelona. – Elég ambiciózus vagyok ahhoz, hogy trófeákat nyerjek a Real Madriddal.”

A német születésű, de török válogatott középpályás ígérte: minél gyorsabban szeretne megtanulni spanyolul. Ezt bizonyítandó szabadságát elnapolva máris Madridba költözött.

Miután a Real kerete már így is roppant erős és bő, a bajnoki címet szerző Dortmundban alapembernek számító Sahin nem kerülhette meg azt a kérdést sem, hogy többen úgy vélik: a madridi kezdőben nem, csak a kispadon jut majd számára hely.

„Engem csak azoknak az embereknek a véleménye érdekel, akik közelebbről is ismernek. Tisztában vagyok azzal, hogy több klasszis játszik a Real Madridban, mint a világ bármely más klubjában.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik