Real Madrid: új szerkezeti felépítés, Mourinho mostantól menedzser

Vágólapra másolva!
2011.07.22. 16:47
Címkék
A spanyol Király-kupa-győztes Real Madrid tegnapi igazgatósági ülésén eldőlt, hogy a királyi gárda mostantól új szerkezeti felépítésben folytatja működését, így José Mourinho immár hivatalosan is menedzserként ténykedik a klubnál.

Mint ismeretes, korábban Jorge Valdano általános sportigazgató volt felelős az igazolások intézéséért, ám májusi menesztése egyben a pozíció megszűnését is jelentette. A Real vezetőinek csütörtöki döntése értelmében tehát a tavaly nyáron az Intertől érkező José Mourinho a jövőben a vezetőedzői feladatok mellett a csapat menedzselésével kapcsolatos dolgokért is felel. Mint ismeretes, korábban Jorge Valdano általános sportigazgató volt felelős az igazolások intézéséért, ám májusi menesztése egyben a pozíció megszűnését is jelentette. A Real vezetőinek csütörtöki döntése értelmében tehát a tavaly nyáron az Intertől érkező José Mourinho a jövőben a vezetőedzői feladatok mellett a csapat menedzselésével kapcsolatos dolgokért is felel.

A tegnapi ülésen továbbá az is eldőlt, hogy José Ángel Sánchez általános igazgatóként folytatja, Manuel Redondo pedig az elnöki kabinetért felel majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik