Real Madrid: Zidane a Monaco edzője lehet - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.10. 15:36
Sajtóhírek szerint a francia élvonalbeli AS Monaco labdarúgócsapatának vezetőedzője lehet Zinedine Zidane. A francia szakvezető jelenleg a Real Madridnál Carlo Ancelotti segítőjeként dolgozik.

Nemrégiben a France Football nevű lap arról írt, hogy Zidane 2016-tól a Real Madrid vezetőedzője lesz. A L'Équipe ezzel szemben úgy tudja, Zizou a jelenlegi szezon végén a Monaco kispadjára ül le, azaz Claudio Ranieri utódja lesz.Nemrégiben a France Football nevű lap arról írt, hogy Zidane 2016-tól a Real Madrid vezetőedzője lesz. A L'Équipe ezzel szemben úgy tudja, Zizou a jelenlegi szezon végén a Monaco kispadjára ül le, azaz Claudio Ranieri utódja lesz.

A Monaco Radamel Falcao súlyos sérülése ellenére is tartja második helyét a francia élvonalban, és minden bizonnyal meg is őrzi azt, így a következő szezonban a Bajnokok Ligájában szerepelhet. A hercegségbeli klub orosz tulajdonosa, Dmitrij Ribolovljev azonban úgy véli, Ranieri nem képes magasabb szintre juttatni az együttest, ezért edzőváltáson gondolkodik.

Az első számú jelölt a L'Équipe szerint Zinedine Zidane, aki jelenleg Carlo Ancelotti segítőjeként dolgozik, és még soha nem irányított csapatot vezetőedzőként.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik