Van Nistelrooy: Csak a Real tudna elcsábítani

Vágólapra másolva!
2011.01.16. 08:18
null
Hiába tartanák vissza a társak, Van Nistelrooy a Real csábításának nem tud nemet mondani (Fotó: Action Images)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője elmondta, örülne, ha sikerülne megszerezni Ruud van Nistelrooyt a Hamburgtól, akit jól ismer, mivel Angliában többször is találkozott vele. A tegnap a Schalke ellen győztes gólt szerző holland támadó nem is zárkózik el a gondolattól, úgy nyilatkozott, csak a Real tudná elcsábítani. Az AS beszámolója szerint Raúl is azt javasolta Van Nistelrooynak, térjen vissza Madridba.
Raúl Van Nistelrooyjal beszélgetett
(Fotó: AS)
Raúl Van Nistelrooyjal beszélgetett (Fotó: AS)

Az utóbbi napokban ha egy tucat csatárt nem hoztak hírbe a támadót kereső Real Madriddal, akkor egyet sem. Többek között a Mainzban játszó Szalai Ádámot is emlegették a spanyol lapok, de úgy tűnik, megvan a jelölt, aki José Mourinho vezetőedző igényeinek a leginkább megfelel: Ruud van Nistelrooy érkezésével elégedett lenne a portugál szakember.

„Számos nevet emlegetnek a lehetséges érkezők között. Ha végül Ruud lesz a befutó, örülni fogok. Angliában találkoztunk néhányszor, és jól ismerem mint játékost és mint embert egyaránt. Jó lenne, ha igazolnánk még egy csatárt, mert még nagyon sok meccs vár ránk az idényben” – mondta Mourinho.

A Hamburgban a Schalke ellen tegnap győztes gólt szerző Van Nistelrooy a meccs után úgy nyilatkozott, nem akarja cserben hagyni társait, de a Real Madrid miatt meggondolhatja magát.

„Nem könnyű a helyzetem, mivel nem akármilyen klub szeretne megszerezni. Remélem, hamarosan rendeződik a helyzet. Nem hagyhatom cserben a társaimat azzal, hogy elmegyek, de a Real Madrid az egyetlen klub, amely miatt meggondolnám magam” – jelentette ki Van Nistelrooy.

A holland támadó tegnap Raúl tanácsát is kikérhette a visszatéréssel kapcsolatban, amikor a pálya középén beszélgetett a Real Madrid korábbi spanyol ikonjával. A madridi AS napilap tudni véli, hogy Raúl azt tanácsolta a véleményét kikérő Van Nistelrooynak, térjen vissza Madridba.

Mint beszámoltunk róla, Hollandiában már péntek este arról cikkeztek, hogy a támadó ultimátumot adott a hamburgi vezetőknek, hogy engedjék visszatérni korábbi csapatához, különben nem lép pályára többé a német klub színeiben. Van Nistelrooy ehhez képest szombaton játszott, és győztes gólt szerzett, úgyhogy vagy a holland újságok tévedtek, vagy már meg is született a megállapodás…

A HAMBURG NEM ENGED

Bastian Reinhardt, a Hamburg sportigazgatója cáfolta, hogy Ruud van Nistelrooy a Real Madridban kerülne a téli átigazolási időszakban. A német klub alkalmazottja szerint nincs esély a holland csatár klubváltására.

 

„Semmi esély sincsen rá, hogy a Real Madridhoz igazoljon. Még nem beszéltem a játékossal, de a Hamburg döntése szilárd. Nem megy sehová. Nem érdekel, ha a Real Madrid idejön tárgyalni, ugyanaz lesz a válaszunk. Van Nistelrooynak ki kell töltenie a szerződését" – mondta határozottan Reinhardt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik