Zaragoza: Pintérék új edzője több játékost is szeretne igazolni

Vágólapra másolva!
2012.01.01. 23:03
Címkék
Hivatalosan is bemutatták a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Zaragoza új vezetőedzőjét, Manuel Jiménezt.

A 2007 és 2010 között a Sevilla vezetőedzőjeként, majd a legutóbbi szezonban Görögországban, az AEK Athénnál dolgozó szakember elmondta, tisztában van a klub nehéz anyagi helyzetével, de szeretne új játékosokat igazolni a télen, ha lesz módja rá.

„Természetesen kértem új játékosok igazolását. Tisztában vagyok a klub gazdasági terveivel, és a sportszakmaival is. Szűkös a keretünk, és sok a sérült. Tapasztalt, versenyképes játékosokra van szükség, annak ellenére, hogy tetszik az utánpótláscsapat kerete. Szükség van egy cserekapusra, új védőkre – mivel sok gólt kaptunk, jó néhányat rögzített szituációból –, irányítóra és támadóra is. Bízom benne, hogy sikerült megerősíteni a keretet" – mondta Jiménez.

Kérdés, hogy a Zaragoza magyar válogatott játékosa, Pintér Ádám – aki az utóbbi bajnokikon belső védőként kapott szerepet, de korábban védekező középpályásként is játszott – szimpatikus lesz-e az edzőnek, és meg tudja-e tartani a helyét az együttesben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik