Amíg Suárez nem kér bocsánatot, nincs visszaút

Vágólapra másolva!
2013.08.11. 11:11
null
Kérjél bocsánatot, fiam! (forrás: yahoo.com)
Mint ismeretes, Luis Suáreznek egyedül kell edzenie a Liverpoolnál, Brendan Rodgers menedzser pedig azt mondta, egészen addig nem kerülhet vissza a csapathoz, ameddig bocsánatot nem kér mindenkitől.

Suárez azt mondta, hogy távozna a Liverpooltól, és szinte már szabadnak érzi magát. Az uruguayi hozzátette: nem azért akar másik klubhoz menni, hogy megsértse a Poolt, hanem távozását szakmai okok indokolhatják.

„Először is bocsánatot kell kérnie a csapattársaitól és a klubtól. Régóta ismerem őt, és tudom, hogy most nem azt az arcát mutatja, amelyet jól ismerünk, ezért meg kell védenem a szurkolóinkat és a játékosokat, hiszen ők többet érdemelnek ennél" – fogalmazott Rodgers. – „Ha visszatér majd a válogatott meccsről, akkor felülvizsgáljuk az ügyet.”

Ha nem sikerülne Suárezt eladni, akkor az első hat meccset ki kell majd hagynia, mert az előző szezon végén megharapta Braniszlav Ivanovicsot.

Kár, hogy Suárez nagyon sok gólt rúgott az előző szezonban, és egyelőre senki sincs a Liverpool keretében, aki hasonlóra képes lenne, úgyhogy egy darabig még tartani fog a kötélhúzás. Hacsak megint meg nem harap valakit...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik