Tenisz: Arn feladta az Errani elleni meccset Indian Wellsben

Vágólapra másolva!
2011.03.10. 00:46
Címkék
Arn Gréta búcsúzott az Indian Wellsben zajló WTA-torna egyes küzdelmeitől, miután az első forduló első játszmájában 6:6-os állásnál feladta az olasz Sara Errani elleni meccset.

Arn Gréta múlt héten a mexikói Monterreyben, a 2. fordulóban három szettben legyőzte az olasz Sara Erranit, így bizakodva várhatta kettejük szerdai csatáját az Indian Wellsben zajló torna első körében.

A mérkőzés első néhány játékában egyik adogató sem hibázott – csak a találkozót élőben tudósító eredménykövető oldalak mondtak rövid időre csődöt, szerintük ugyanis az első két szettet az olasz nyerte, holott Arn és Errani is hozta az első szervajátékát, sőt a másodikat is.

Utána viszont Arn az ötödik bréklabdáját már értékesíteni tudta, ugyanakkor hiába szerválhatott a 4:2-ért, mert Errani rögtön visszabrékelte őt.

Ezt követően az első szettben még egyszer-egyszer brékelte egymást a két játékos, így 6:6-nál következhetett volna a rövidítés, ám Arn jelezte – feltehetően sérülés miatt –, hogy nem tudja folytatni a játékot.

Így 1 óra 16 percnyi játék után az olasz lány jutott a második fordulóba.

WTA-TORNA, BNP PARIBAS OPEN, INDIAN WELLS (3 645 000, kemény pálya)
EGYES, 1. FORDULÓ
Errani (olasz)–Arn (magyar) 6:6-nál Arn feladta
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik