Vízilabda Euroliga: Kásás megsérült, Benedek szerint izguljon a Partizan

Vágólapra másolva!
2011.06.03. 10:43
Címkék
A férfi vízilabda Euroliga négyes döntőjében címvédőként és abszolút favoritként játszhat majd a sportági klasszisokkal – köztük ezúttal két magyar olimpiai bajnokkal – zsúfolt olasz Pro Recco. Benedek Tibor bizakodva, Kásás Tamás sérülten várja a római rendezésű hétvégi eseményt.

„Gyakoroltunk a Mladosttal, kétkapuztunk az olasz válogatottal, azaz szerintem nem lesz gond a játékba lendüléssel – utalt Benedek Tibor, a Recco csapatkapitánya arra, hogy az érintett négy csapat nem úgymond játékból érkezik a tornára, tekintve, hogy bajnoki kötelezettségeiket már három hete letudták.Benedek Tibor, a Recco csapatkapitánya arra, hogy az érintett négy csapat nem úgymond játékból érkezik a tornára, tekintve, hogy bajnoki kötelezettségeiket már három hete letudták.

„A legnagyobb ellenfelünknek a Partizant mondják, s azt hiszem, a szerbeknek jelent inkább gondot ez a szituáció" – mondta az esélyekkel kapcsolatban a háromszoros olimpiai bajnok.

„Még most is kétszer akkora, mint a másik...” – diagnosztizálta sérülését Kásás Tamás, akinek az egyik edzésen úgy megrúgták a bal kezét, hogy kiugrott a kisujja. Kiválóságunk a kétkapuzáson sem vehetett még részt, ráadásul legutóbb egy hónapja játszott tétmeccset.

„Ezzel kell eltartani, faultolni néha, azaz nem egyszerű. De majd összeragasztják, kapok fájdalomcsillapítót, aztán meglátjuk."

A tornán a győztes csapat 17500 eurót kap, a második helyezett 10000, a harmadik 6500, míg a negyedik 3500 euróval vigasztalódhat.

FÉRFI VÍZILABDA, EUROLIGA
NÉGYES DÖNTŐ, RÓMA
ELŐDÖNTŐ (JÚNIUS 3., PÉNTEK)
Partizan Beograd (szerb)–Mladost Zagreb (horvát) 19.30
Pro Recco (olasz)–Budva (montenegrói) 21.00
HELYOSZTÓK (JÚNIUS 4., SZOMBAT)
A 3. helyért 19.30
Döntő 21.00
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik