Női kézilabda: szlovén válogatott kapust igazolt a Siófok

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2021.05.02. 11:58
null
Maja Vojnovic Siófokra igazol (Fotó: siofokkc.hu)
A női első osztályú kézilabda-bajnokságban szereplő Siófok KC átigazolta a szlovén válogatott kapust, Maja Vojnovicot.

 

Februárban közöltük, hogy a 14-szeres válogatott kapus, Szikora Melinda eligazol a Siófok KC-ból, és nyártól a német SG BBM Bietigheim csapatában játszik. A siófoki klub honlapja bejelentette, a szlovén nemzeti együttesben eddig 34-szer szereplő Maja Vojnovic érkezik a posztra.

Vojnovic kilencévesen, a KRKA Novo Mestóban kezdett kézilabdázni. Kilenc évet töltött nevelőegyesületében, majd 2018-ban úgy döntött, hogy él a lehetőséggel, és csatlakozik Szlovénia legnagyobb klubjához, a Krim Ljubljanához onnan szerződik Siófokra.

„Nagyszerű lehetőség, hogy Siófokra igazolhatok, reményeim szerint itt kiteljesedhetek. Úgy gondolom, hogy olyan fiatal játékos vagyok, akinek meg kell tenni a következő lépést a karrierjében. Szeretnék fejlődni és segíteni a klubot a céljai elérésében. Azért dolgozom mindennap, hogy a lehető legjobb kapussá váljak. Az SKC Magyarország legjobb csapatai közé tartozik, az elmúlt években kiemelkedő eredményeket ért el. Remek edző veszi át a csapat irányítását, akinek a vezetésével új fejezet kezdődhet a klub életében. Egyszer voltam már Siófokon a nemzeti csapattal, de nem volt lehetőségem a kirándulásra. Ezt pótolni fogom, hiszen gyönyörű a Balaton és a környéke” – nyilatkozta Maja Vojnovic az aláírást követően a Sófok KC-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik