A Lech Poznan ajánlatot tett a Fradi középpályásáért

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2014.05.06. 13:51
null
Holman Dávid a következő szezonban a Ferencváros zöld-fehér mezéből a Lech Poznan kék-fehér szerelésébe bújhat <br />(Fotó: Czerkl Gábor – archív)
Internetes fórumokban néhány napja már tartja magát a hír, amely szerint Holman Dávidot szerződtetné Lovrencsics Gergő klubja, a lengyel Lech Poznan. A Nemzeti Sport Online klub közeli, lengyelországi forrásai megerősítették a hírt, a klub már konkrét ajánlatot is tett a Ferencvárosnak.

 

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a Lech Poznan hosszú ideje figyelemmel követi a több poszton is bevethető, 21 éves ferencvárosi középpályást, Holman Dávidot.

A labdarúgót múlt héten a DVTK elleni Ligakupa-meccsen is személyesen nézték meg a lengyel klub képviselői, és már az ajánlatukat is megtették a játékosért. Klub közeli poznani forrásunk szerint jelenleg is folynak az egyeztetések a felek között.

A Lech hasonló üzletben gondolkodik, mint korábban a Pápáról szerződtetett Lovrencsics Gergő esetében, akit előbb kölcsönben szerződtettek opciós joggal, majd az első szezon végén végleg megvásároltak. Alighanem a Lech Poznant az is ösztönözheti újabb magyar játékosok szerződtetésében, hogy Lovrencsics esetében jó üzletet kötöttek, hiszen alapembernek számít Poznanban, és már érdeklődnek is iránta nyugati klubok.

Holman ősszel Ricardo Moniznál állandó játéklehetőséget kapott a Ferencvárosban, míg tavasszal Thomas Dollnál már kevesebbet játszott, de a lengyelek így sem tévesztették szem elől. Holman ebben a szezonban összesen 20 bajnokin játszott a Ferencvárosban, három gól és három gólpassz fűződik a nevéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik