Felkészülés: a KTE-nek túl kemény dió volt a szerb bronzérmes

Vágólapra másolva!
2011.07.02. 19:17
A labdarúgó NB I rajtjára készülő Kecskemét hazai pályán 2–1-re kikapott a szerb labdarúgó-bajnokság legutóbbi bronzérmesétől, a Vojvodinától felkészülési mérkőzésen.

A kesport.hu helyszíni beszámolója szerint a két európai kupainduló szombati meccsét a vajdaságiak kezdték jobban, és a második jobb oldalon vezetett akciójuk végén a kapuba is találtak. A Vojvodina szervezettebb játékát még az első félidőben újabb gól nyomatékosította.

A szünet után jóval rámenősebben játszottak a hazaiak, tíz perc elteltével meg is született a szépítő gól: Mohl Dávid 18 méteres szabadrúgását kiütötte a kapus, a kipattanóból Dosso volt eredményes.

A KTE kapuját első ízben védte a Vasastól elcsábított Németh Gábor – a 36 esztendős kapus az első félidőben egyszer góltól mentette meg csapatát –, és a kezdőben kapott helyet a napokban igazolt, a gólnál szerepet játszó Mohl is. A hajrában a próbázók közül Stokic és Gyurcsó is lehetőséget kapott.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
KTE-ERECO–FK VOJVODINA (szerb) 1–2 (0–2)
Kecskemét, 700 néző. V: Kőrösi
KTE: Németh G. (Ribánszki, 70.) – Koszó (Alempijevics, 25.), Radanovics, Balogh B., Mohl (Farkas A., 84.) – Csukics (Bertus, 70.), Szavics (Ebala, 46.) – Dosso (Gyurcsó, 77.), Litsingi (Bori, 66.), Foxi (Stokic, 75.) – Tököli (Simon A., 77.)
G: Dosso, ill. Csovics, Ilics
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik