NB II: két játékosát kölcsönadta a Vasas a Balatonfürednek

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.07.27. 15:09
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas a több játéklehetőség és a fejlődés esélye miatt kölcsönadta két játékosát, Szmola Bálintot és Nagy Zoárdot az NB III-as Balatonfürednek – számolt be róla a klub honlapja.

Szmola Bálint 2019 nyarán érkezett a Vasashoz. Az akkor 19 éves kapussal hároméves szerződést kötött a klub. Az azóta eltelt egy év alatt a fiatal játékos hat bajnoki mérkőzésen volt a keretben, két alkalommal kezdőjátékosként számított rá a szakmai stáb.Szmola Bálint 2019 nyarán érkezett a Vasashoz. Az akkor 19 éves kapussal hároméves szerződést kötött a klub. Az azóta eltelt egy év alatt a fiatal játékos hat bajnoki mérkőzésen volt a keretben, két alkalommal kezdőjátékosként számított rá a szakmai stáb.

A Kubala Akadémián nevelkedő Nagy Zoárd 2018 őszén folyamatosan részt vett a felnőtt csapat tréningjein, tétmérkőzésen a Magyar Kupában – a DVSC elleni összecsapás 84. percében – debütált. A támadó 2019 januárjában profi szerződést kapott, azonban bajnoki mérkőzésen nem lépett pályára. 2019 augusztusában egy évre kölcsönadták az NB III-as Taksonynak. Most ismét a harmadosztályban bizonyíthat.

Mindkét labdarúgó balatonfüredi kölcsönszerződése egy évre szól.

Érdekesség, hogy a Balatonfüred vezetőedzője az a Sowunmi Thomas, aki a Vasasnál klubmenedzserként dolgozik, így nyilvánvalóan szerepe lehetett a két játékos klubváltásában.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Bánfalvi Dániel (Kubala Akadémia), Kalmár Olivér (ETO FC Győr – kölcsön után végleg), Litauszki Róbert (Újpest FC),Pekár László (Mezőkövesd), Radó András (ZTE, szabadon igazolhatóként), Silye Erik (Ferencváros, legutóbb Mezőkövesd – kölcsönben)
Távozók: Bősz Levente (?), Hajdú Ádám (Gyirmót FC Győr), Király Botond (ETO FC Győr), Lakatos Csaba (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Nagy Zoárd (Balatonfüred – kölcsönbe), Rétyi Róbert (FC Ajka – kölcsönbe), Szmola Bálint (Balatonfüred – kölcsönbe), Torghelle Sándor (?), Tóth László (Kazincbarcika – kölcsönből vissza)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik