NB II: visszavonul a magyar válogatottban is számításba vett kapus

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2023.06.30. 17:12
null
Hegedüs Lajos (balra) befejezi a pályafutását (Fotó: Nyíregyháza Spartacus)
Hegedüs Lajos befejezi aktív labdarúgó-pályafutását – erről a Nyíregyháza Spartacus számolt honlapján azzal együtt, hogy Baki Ákos szerződést hosszabbított az NB II-es klubbal.

 

Hegedüs Lajos a Siófok, a PMFC, az MTK, a Puskás Akadémia és a Paks színeiben közel 300 NB I-es mérkőzésen védte a kaput, s három alkalommal Marco Rossi is meghívta a magyar válogatott keretébe. A 35 éves játékos már az előző félévet is annak tudatában vállalta a Nyíregyházánál, hogy az idény végén visszavonul.

Lajos nagyon nagy segítséget nyújtott nekünk, hogy az utolsó fordulókban rendelkezésünkre állt. Nehéz helyzetbe kerültünk, mert mindkét kapusunk sérülés miatt kidőlt a sorból, ő nagyban hozzásegített minket a bennmaradáshoz. Az idény végéig szólt a szerződése, szó volt arról, hogy még egy évet marad, de nagy valószínűséggel befejezi pályafutását, és inkább a civil életben képzeli el a jövőt– mondta Fekete Tivadar sportigazgató a klub honlapján.

Baki Ákossal ellenben szerződést hosszabbított a Nyíregyháza.A 28 éves védő egy éve érkezett a csapathoz, és az előző idényben alapembernek számított, 30 bajnokin volt kezdő, és 3 gólt szerzett. Továbbá az is kiderült, hogy Szokol Zsolt visszatér a Sényőhöz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők
:Alaxai Áron(Puskás Akadémia),Bese Balázs(Szentlőrinc),Kesztyűs Barna(Paksi FC – legutóbb Pécs, kölcsönben),Rjasko Mihajlo(Kecskemét), Tamás Olivér(Paksi FC – kölcsönbe),Hamed Yasin(Békéscsaba – kölcsönből vissza)

Távozók:Csősz Richárd(?),Farkas Bendegúz(Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Hegedüs Lajos (visszavonult),Major Marcell(Puskás Akadémia – kölcsönből vissza, onnan Csákvár – kölcsönbe),Pantovics Nikola(szerb-magyar, ?),Papucsek Barna(?),Szerető Krisztofer(?), Szokol Zsolt (Sényő)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik