Élvezi a kihívásokat

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2007.06.26. 22:59
Címkék

Már csak egy játékos hiányzott az Újpest hétfői edzéséről, Pető Tamás nem vett részt a tréningen, mivel a NAC Bredától igazolt középpályást június utolsó napjaiban családi ügyei Hollandiában tartják. Először jelentkezett a lila-fehéreknél a DVTK-ból szerződtetett Foxi Kethevoama és Sadjo Haman, valamint a kölcsönből visszatérő Rajczi Péter és a válogatott kerettagsága miatt pluszpihenőt kapó Tisza Tibor is. Első Megyeri úti edzése volt a Den Haagtól igazolt finn Paulus Roihának is.

„Informálódtam már korábban is a klubról, és tudom, hogy Magyarország legjobb egyesületei közé tartozik – mondta Paulus Roiha. – Az Újpestnek mindig az a célja, hogy valamilyen módon a bajnokságban vagy a kupában kiharcolja a nemzetközi szereplés jogát. Számomra ez mindig pluszmotivációt jelent. A merész tervek mindig feldobnak, és ez volt az egyik oka annak, hogy az Újpestet választottam. Szeretek a széleken játszani, oldalról indulva a kapu elé érkezni. Ha tehetem, elmozgok a védőktől, és a vonalak mellől érkezem. Igyekszem a gyorsaságomat kamatoztatni, és szerencsére mindkét lábammal jól lövök kapura. Remélem, a szurkolók is úgy gondolják majd, hogy megérte szerződtetni.”

Az újpestiekkel kapcsolatos hír még, hogy a lila-fehérek hétfőn szerződést kötöttek Regedei Csabával. A Győr egykori labdarúgója, aki a tavaszszal a REAC-ban szerepelt, hároméves szerződést kötött a Megyeri úti együttessel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik