Dzsudzsák Balázs: bombázó (1)

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2007.08.12. 08:03
Címkék
A sikertelen Bajnokok Ligájaszereplés, a svéd Elfsborg elleni kiesés után már kevesebben lelkesednek a DVSC-TEVA csapatáért, ám a Loki a megfogyatkozott közönség biztatása mellett is legyőzte a Zalaegerszeget – úgy, hogy a szünetre még a ZTE vonult előnnyel. A debreceni Dzsudzsák Balázs két bombagólt szerzett.

PERCRŐL PERCREPERCRŐL PERCRE

22. perc: Dzsudzsákfuttából, húsz méterről, a balösszekötő helyéről a kapujából kissé kint álló Babalj kapus fölött nagy erővel a bal felső sarokba lőtte a labdát.

1–0

30. perc: Davidov indította Waltnert a jobb oldalon, aki áthámozta magát Leandrón, felnézett, pontosan adott középre, Koplárovics pedig hat méterről, ballal kilőtte a jobb felső sarkot.

1–1

33. perc: Pekic lopott labdát a hazai védőktől, 22 méterről ballal lőtt, de a jobb sarok mellett elsuhant a labda.

43. perc: A remekül futballozó Davidov ismét jól vette észre, hogy a Debrecen védelme sebezhető: nagyszerűen tálalt a kiugró Pekicelé, aki kicselezte a tizenhatoson belül a kifutó Balogh Jánost, majd éles szögből, jobbról, középmagasan jobbal a kapu jobb oldalába lőtte a labdát.

1–2

53. perc: Demjén iramodott meg a jobb oldalon, a tizenhatos sarka előtt Polgar egy pillanatra megállította, ekkor a középpályás egy ügyes mozdulattal befelé cselezett, majd 16 méterről ballal óriási gólt lőtt a kapu jobb felső sarkába.

2–2

55. perc: Kiss Zoltán jobb oldalról elvégzett szögletrúgásánál a ZTEvédők bizonytalankodtak, a túlsó oldalon érkező Dzsudzsák elé került a labda, és ő 14 méterről jobbal, nagy erővel a bal sarokba vágta a labdát.

3–2

68. perc: Demjén jobb oldali beadását követően Kouemaha 12 méterről középről, estében jobbal nagy erővel lőtt. Babalj bravúrral belebokszolt a labdába, az a gólvonal felé ívelődött, Dudics a vonal előtt még jobbal kivágta, majd a fejpárbaj végén Máté felszabadított.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik