Sikeres volt a visszatérés

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2007.09.02. 23:44
Címkék

Fehér Csaba megérkezése előtt nem tudott győzni a NAC Breda, ám ahogy átigazolta a védőt az PSV-től, azonnal nyert. Ráadásul a Heracles Almeo elleni 4–1-es mérkőzésen a magyar futballista volt a mezőny egyik legjobbja, aki 35 méterről (!) szerezte meg csapata második gólját, és ezenkívül előkészített egy másik találatot is. Fehér Csaba hosszú idő után először volt kezdő bajnokin, s mindössze két napot készült együtt új csapatával.

„Hiányzott már az igazi meccshangulat – mondta Fehér Csaba. – Kezdőként kaptam lehetőséget, pedig csak kevés időt töltöttem el Bredában. Persze nem volt új a környezet, hiszen korábban már játszottam négy évet ebben az együttesben. Szinte mindenkit ismerek, így azzal is tisztában volt minden érintett, mit várhat tőlem. Az én esetemben a beilleszkedéssel sem volt gond. Mindenki azon dolgozott, hogy kezdő lehessek, és jól sikerüljön az első meccsem. Vasárnap lettem harminckét éves, és góllal ünnepeltem: harmincöt méterről végeztem el a szabadrúgást, és a labda a kapus hasa alatt jutott be a hálóba. Potya gól volt, de azért én örültem neki.”

Azt gondolhatnánk, hogy a jó visszatérés után minden meccsen ott lesz majd Fehér Csaba a NAC kezdőcsapatában, ám a védő – aki természetesen ugyanebben reménykedik – nincs eltelve magától.

„Két vereség után volt a csapat, mindenképpen nyernünk kellett. Boldog vagyok, de tudom, hogy minden edzésen és meccsen újra bizonyítanom kell. Itt biztosan több lehetőséghez jutok, mint Eindhovenben, ez is volt az egyik oka a váltásnak. Azt a korszakot végleg lezártam, a most kezdődő talán sokkal szebb lesz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik