Schalke: Huntelaar nem játszhat az idén; „varázslat kell”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.17. 13:58
Sajtótájékoztatót tartott a német élvonalbeli Schalke labdarúgócsapata a hétvégi, Eintracht Braunschweig elleni bajnokival kapcsolatban. Jens Keller vezetőedző beszélt a csatárhelyzetről, Klaas-Jan Huntelaarról és Szalai Ádámról is.

„Szerencsére ma senki sem sérült meg – kezdte egy ironikus megnyilvánulással a sajtótájékoztatót Jens Keller, utalva a rengeteg maródira. – Timo Hildebrand játéka kérdéses, lumbágója van, Ralf Fährmann helyettesítheti. Boateng jobban van, de még nem tudjuk, hogy pályára léphet-e a hétvégén. Klaas-Jan Huntelaar valószínűleg már nem fog játszani az idén, óriási pech, hogy nyolc hét után újra edzett, majd ismét megsérült. Csatáralternatívák? Ahhoz varázsolnunk kellene. De Szalai Ádám már egészséges, így van minőségi támadónk!"Jens Keller, utalva a rengeteg maródira. – Timo Hildebrand játéka kérdéses, lumbágója van, Ralf Fährmann helyettesítheti. Boateng jobban van, de még nem tudjuk, hogy pályára léphet-e a hétvégén. Klaas-Jan Huntelaar valószínűleg már nem fog játszani az idén, óriási pech, hogy nyolc hét után újra edzett, majd ismét megsérült. Csatáralternatívák? Ahhoz varázsolnunk kellene. De Szalai Ádám már egészséges, így van minőségi támadónk!"

Keller hozzátette: Farfán november elején játszhat újra. A tréner kemény meccsre számít a sereghajtó Braunschweig otthonában. A találkozót szombat 15.30-kor rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik