Dzsudzsák Balázs: A Benfica és az Anzsi hívott, nekem döntenem kellett...

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.05.11. 11:52
Dömötör CsabaDzsudzsák Balázs nyíltan beszélt karrierjéről (Fotó: Dömötör Csaba)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC rutinos középpályása, a 109-szeres magyar válogatott – és ezzel csúcstartó – Dzsudzsák Balázs az M4 Sportnak adott exkluzív interjút a Nagyerdei Stadionban.

 

A legtöbbszörös magyar válogatott, 37 esztendős Dzsudzsák Balázs a Magyarországon szinte mindenkit érdeklő karrierdöntéséről is beszélt: miért igazolt annak idején az Anzsi Mahacskalához a PSV-től, honnan volt még ajánlata? A DVSC klasszisa emellett a jelenlegi magyar válogatottról is elmondta véleményét, a teljes interjút az M4 Sport YouTube-csatornáján lehet megtekinteni.

„A Benfica és az Anzsi adott ajánlatot, nekem döntenem kellett, és a jobb feltételek mellett döntöttem. Előtte majdnem minden évben játszottunk a Benfica ellen, nem véletlen, hogy a kérők között volt, de nem éreztem azt, hogy a PSV-ből előrelépés lenne, hogy egy majdnem ugyanolyan, ám számomra inkább gyengébb ligába igazoljak. A PSV-t magasabbra helyeztem a Benficánál. Ha nem lett volna mellette az Anzsi-ajánlat, és tovább erőltetik, lehet, hogy igent mondok, de úgy élem az életemet a mai napig is, hogy nincs ha… Utólag mindenki okosabb.”

„A jelenlegi csapat magasabb szintre emelte azt, amiben nekünk sok melónk volt. Jó érzés, hogy az alapokban van részünk. Rossi összerakta azt az alakulatot, ami abszolút sikerorientált, teljesen más dimenzióba helyezte a magyar futballt, valamint a csapat és a szurkolók közötti kapcsolatot is. ”

 
 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik