Tóth Balázs: Extra motiváció, hogy éremért küzdünk és megelőzhetjük a Puskás Akadémiát

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.05.13. 08:12
null
A labdarúgó NB I 32. fordulójában a Debrecen 1–0-ra megverte odahaza a Fehérvárt. A találkozó után az NSO Tv stábja a Fehérvár kapusával, Tóth Balázzsal beszélgetett.

Tóth Balázs elárulta: győzni szerettek volna Debrecenben.

„Akkor lezárhattuk volna a dobogóért folyó harcot. Azt gondolom, hogy jól is játszottunk a mérkőzésen, az első félidőben eldönthettük volna, aztán megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet, egy talált gólt kaptunk igazából. Szerintem nem voltak veszélyesek a kapunkra, nagyon kemény volt a védekezés. Sajnálhatjuk ezt a hétvégét, de jövő héten még mindig a saját kezünkben van a sorsunk, ha nyerünk, akkor ott vagyunk a dobogón.”

Videónkban esélyt is latolgatunk (a Fehérvár negyedik, de akár ezüstérmes is lehet), illetve Tóth Balázs elárulja: amikor nyáron a Fehérvárhoz igazolt, gondolta volna-e, hogy a dobogóért fognak küzdeni. Szóba kerül az is, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány kedden hirdeti ki a válogatott keretét, illetve megtudjuk, mennyire fontos Tóth Balázs számára, hogy a tabellán megelőzzék előző klubját, a Puskás Akadémiát.
 

 

NB I
32. FORDULÓ
Debreceni VSC–Fehérvár FC 1–0 (Dreskovics 79.)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 5347 néző. V: Bognár T.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik