A Csákvár remek játékkal biztosította be bennmaradását

GELEI JÓZSEFGELEI JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2024.05.12. 16:50
A Kozármisleny (kék-fehérben) pont nélkül maradt Csákváron (Fotó: Fehér Ádám/gyirmotfc.hu)
A labdarúgó NB II 32. fordulójában a tavaszi szezon legjobb hazai teljesítményét nyújtó csákváriak megérdemelten tartották otthon a három pontot az idény meglepetéscsapata, a Kozármisleny ellen (3–1).

LABDARÚGÓ NB II
32. FORDULÓ

AQVITAL FC CSÁKVÁR–HR-RENT KOZÁRMISLENY 3–1 (1–0)
Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 300 néző. Vezette: Berényi Tamás (Bertalan Dávid, Sinkovicz Dániel)
CSÁKVÁR: Zelizi – Szalai P., Gregor Z., Karacs, Murka B. – Ominger (Nahirnij, 90.), Dencinger (Papucsek, 90.), Szakály D. (Farkas A., 75.) – Tamás N., Simon A. (Nagy Z., 63.), Jablonszkij (Juhász L., 63.). Vezetőedző: Tóth Balázs
KOZÁRMISLENY: Lékai – Schuszter, Horváth D., Füredi, Turi Kozics (Beke P., 66.), Nagy E. (Hegedűs L., 78.) – Molnár Á. (Nagy M., 66.), Major S. (Tóth Z., 55.), Kirchner – Horváth P. (Daru, 55.). Vezetőedző: Aczél Zoltán
Gólszerző: Simon A. (1–0) a 45., Nagy Z. (2–0) a 64., Hegedűs L. (2–1) a 80., Tamás N. (3–1) a 90+5. percben
MESTERMÉRLEG
Tóth Balázs: – Úgy érzem, megérdemelten nyertünk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, s ami fontos, ezúttal felülmúltuk a kihasználásban ellenfelünket. A vége meleg volt, de fegyelmezettek, higgadtak maradtunk, s a hosszabbításban bebiztosítottuk a sikerünket.
Aczél Zoltán: – Azt hiszem, most vagyunk a holtponton. Ezt nem is a vereség mondatja velem, hanem az, hogy olyan egyéni hibákat vétettünk, melyeket korábban nem. Az akarásunkra nem lehet panasz, de „kipukkadtunk” a végére.

ÖSSZEFOGLALÓ

A hazaiak mestere, Tóth Balázs a siófoki győztes csapatán öt helyen is változtatott, alaposan meglepve ezzel a vendégeket. Az első félidő kimondottan jó iramú, élvezetes meccset hozott. Mindkét csapat előtt több gólszerzési lehetőség adódott, de vagy a kapusok vagy a kapufa hárított. Mikor aztán már  mindenki arra számított, hogy gól nélkül ér véget a játékrész, egy remek támadás végén Simon András megszerezte a vezetést a Csákvár számára. A térfélcserét követően minden ott folytatódott, ahol 15 perccel korábban abbamaradt. Nagy Zoárd első labdaérintéséből szerzett gólja után úgy tűnt, eldőlt a mérkőzés, de nem sokkal később Horváth Levente parádés találattal visszahozta a meccsbe a vendégeket. A teljesen kitámadó baranyaiakat az utolsó pillanatban aztán még megkontrázta a Csákvár, bebiztosítva ezzel megérdemelt győzelmét. A Csákvár a szezon legjobb hazai mérkőzését megnyerve biztosította be bent maradását a másodosztályban.

 

PERCRŐL PERCRE

Köszöntjük kedves olvasóinkat! Hamarosan kezdődik a mérkőzés, meglátjuk, mire megy a legutóbbi 3 mérkőzéséből 2-t elveszítő Csákvár a még mindig az élmezőnyben lévő Kozármislennyel szemben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik