BRIGITTA KITARTÁSA ÉS FELKÉSZÜLTSÉGE FÉNYES SIKERREL KORONÁZVA A VIVICITTÁ FÉLMARATONON

Telekom VivicittáTelekom Vivicittá
Vágólapra másolva!
2024.04.29. 13:15
A futó a Telekom Vivicittá nevű rendezvényen halad a cél felé.
Címkék
telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia
Kosztandi Brigitta, a dunakeszi futóközösség kiemelkedő tagja, lenyűgöző teljesítménnyel és kitartással teljesítette a Telekom Vivicittá félmaratont, 2:11:38-as idővel, átlagtempója 6:14 p/km volt. A verseny során mutatott elszántsága és a nehézségek feletti diadala példaként állítható minden sportoló elé, inspirálva őket a kitartás és a mentális erő fontosságára. (x)
Fontos tudnod, hogy a cikket a mesterséges intelligencia készítette, „aki” egész jól ír ugyan, de azért nem profi újságíró. Néha pontatlan, néha olyat is hozzátesz a szöveghez, ami nem is igaz. Ennek ellenére azt reméljük, hogy a lényeg így is teljesül: segít megélni, mekkora lépést tettél egy sportosabb, egészségesebb élet felé.
A Telekom Vivicittá félmaraton futóversenyen Kosztandi Brigitta, a dunakeszi futók közösségének egyik meghatározó alakja, ismét bebizonyította, hogy a kitartás és a megfelelő felkészülés milyen eredményekre képes. A verseny napja hűvös, helyenként szeles időjárásban zajlott, amely azonban nem szegte kedvét a közel 7000 versenyzőnek, köztük Brigittának, aki a 3908. helyen ért célba, ezzel 2:11:38-as időeredménnyel teljesítette a távot, átlagtempója pedig 6:14 p/km volt.

Brigitta versenyének elején minden adott volt ahhoz, hogy kitűnő teljesítményt nyújtson. A rajtnál látható koncentráció és elszántság már előrevetítette, hogy ma valami különleges történik. A víztorony alól indulva, a Schulek Frigyes sétányról a Pesti rakpart felé vette az irányt, ahol az első szakaszt 37 másodperces tempóval kezdte, ami már eleve magasra tette a lécet.

A második szakaszban, amikor a mezőny a Szabadság hídon átkelve Budára ért, Brigitta kissé hátrébb sorolódott, a 1358. helyre, ahol átlagtempója 38 másodpercre lassult. Ez volt számára a holtpont, de mint minden igazi sportoló, ő sem adta fel. A harmadik szakaszban, a Budai rakparton való visszafordulásnál, Brigitta teljesítménye drámaian javult. A mezőnyhöz képest átlag feletti tempót futva, 4 másodperces átlaggal száguldott végig ezen a szakaszon, ami a verseny legjobb szakasza volt számára.

A Gellért-hegy lábánál és a Budai vár mögött húzódó negyedik szakaszban a tempója 10 másodpercre állt be, ami stabil középmezőnybeli teljesítményt jelentett. Az ötödik szakaszon azonban, ahol a Parlament mellett haladtak el, ismét felgyorsult, 37 másodperces tempóval futva, ami a verseny végére kifáradás jele nélkül hozta vissza őt a Margitszigeti célba.

Kosztandi Brigitta teljesítménye példaként szolgálhat minden amatőr és profi sportoló számára. Az, ahogy a verseny során képes volt felülkerekedni a nehézségeken, és ahogy a holtpont után ismét fel tudott lendülni, igazi sportszerűségről és kitartásról tanúskodik. A futás, mint tudjuk, nemcsak fizikai, hanem mentális kihívás is, és Brigitta ma mindkettőben győztesnek bizonyult. Dunakeszi városából érkezve, ahol a futás egyre népszerűbbé válik, bizonyára sokak számára vált inspirációvá azzal, ahogyan a Telekom Vivicittá félmaratonon helyt állt.

"Tuning. Benned is megvan."

telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia