Céges futás a felhők között

Telekom VivicittáTelekom Vivicittá
Vágólapra másolva!
2024.04.20. 08:00
A futó a Telekom Vivicittá nevű rendezvényen halad a cél felé.
Címkék
telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia
A telekomos dolgozók hagyományos módon minden évben részt vesznek a Vivicittán, nincs ez másképp idén sem, ezúttal 738 dolgozói nevezés futott be! A 39. Vivicittára sokan sokféle háttérrel érkeznek: van, aki rendszeresen fut, más ad hoc jelleggel húzza fel a nyúlcipőt, és teljesít egy-egy távot csapatban vagy egyénileg Budapest utcáin. De lássuk, hogyan is készülnek ők az idei megmérettetésre!
Fontos tudnod, hogy a cikket a mesterséges intelligencia készítette, „aki” egész jól ír ugyan, de azért nem profi újságíró. Néha pontatlan, néha olyat is hozzátesz a szöveghez, ami nem is igaz. Ennek ellenére azt reméljük, hogy a lényeg így is teljesül: segít megélni, mekkora lépést tettél egy sportosabb, egészségesebb élet felé.
Minden évben új és új felkészítő programokat szervezünk a kollégáknak, tavaly például Debreczeni Dóri segítette a felkészülést. A trénerrel többek között kitértünk arra is, hogy mit kell enni, inni a versenyt megelőző napokban, lerántotta a leplet a futás előtti pasta party-ról is, és arra biztatta a kollégákat, hogy a verseny előtt teljes kiőrlésű gabonafélékkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel, zabbal, krumplival vagy barna rizzsel tuningolják a szervezetüket" - nyilatkozta a Telekom Egészségesen és Boldogan csapat egyik munkatársa. A szakértők mellett különféle akciókat is szervez a csapat: tavaly 3 napos futóversenyt hirdettek a Telekom Székház tetőterén található futópályán, ami óriási sikert aratott.

A tavalyi pozitív visszajelzéseken felbátorodva, idén 2 hetesre bővítettük a versenyt, amin 89 kolléga vett részt, ők összesen 580 kört tettek meg, ami nem kevesebb, mint 116.000 méter. A többség 5-6 kört futott, majd az edzését a teremben folytatta, vagy lelazult a GYM szaunájában, amit a futók ingyen használhattak. De páran 20-30 kört is beletettek a közös kalapba" - tette hozzá a Magyar Telekom munkatársa.

A tetőn való futás egészen elképesztő hangulatú, hiszen, a Népliget szomszédságában álló épületről akár a Gellért-hegyig is ellátni, nem beszélve arról, hogy itt ki lehet ereszteni a gőzt, hiszen az ember szinte úgy érzi, hogy a felhők között jár. És, hogy mit terveznek a telekomosok a 40. Telekom Vivicittá felkészülési idejére? Az még titok, de egy biztos, a tetőtéri futásból hagyományt teremtenek, hiszen ez a lehetőség még több kollégát csábít az edzőterembe, és terel az egészségesebb életmód felé vezető útra.
telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia