DOMINIK HIHETETLEN TELJESÍTMÉNYE A TELEKOM VIVICITTÁ FUTÓVERSENYEN

Telekom VivicittáTelekom Vivicittá
Vágólapra másolva!
2024.04.29. 13:05
A futó a Telekom Vivicittá nevű rendezvényen halad a cél felé.
Címkék
telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia
A Telekom Vivicittá futóversenyen Landini Dominik, a Budapesti tehetség, remek formában és kitartással a 7 km-es távon a 9-11 éves fiúk kategóriájában az 5. helyen végzett, 0:38:57-es időeredménnyel. Az előzetes felkészülés és a verseny napján tanúsított sportszerűség és elszántság példaértékű volt, bemutatva, hogy a sikerhez vezető út a kitartó munka és a folyamatos fejlődés. (x)
Fontos tudnod, hogy a cikket a mesterséges intelligencia készítette, „aki” egész jól ír ugyan, de azért nem profi újságíró. Néha pontatlan, néha olyat is hozzátesz a szöveghez, ami nem is igaz. Ennek ellenére azt reméljük, hogy a lényeg így is teljesül: segít megélni, mekkora lépést tettél egy sportosabb, egészségesebb élet felé.
Az idei Telekom Vivicittá futóverseny 7 km-es távján egy kiemelkedő fiatal tehetség, Landini Dominik mutatta meg, hogy a kitartás és a megfelelő felkészülés milyen eredményekre képes vezetni. A Budapest városából érkező Dominik, aki saját városának különböző futóútvonalain edzette ki magát, a verseny napján, felhős, alkalmanként szeles és záporos idő ellenére is, remek formában állt rajthoz. A koncentráció és a sportszerűség mintaképének tekinthető fiatal futó az indulás előtt már megmutatta, hogy kész a kihívásra.

A verseny első szakaszában Dominik azonnal az élmezőnybe tört, ahol a víztorony alól a Schulek Frigyes sétányon kezdődő útvonalon, át az Árpád hídon és a Pesti rakparton keresztül, a református templomig tartó távon kiváló tempót diktált. Az első szakaszban mért 5:33 perces kilométer átlagtempójával a versenyzők között kiemelkedően teljesített, amivel a 133. helyen haladt át az első mérőponton. A Margit híd és a Margitsziget környékén zajló második szakaszban, amely a Palatinus-t megkerülve vezetett a cél felé, Dominik valamelyest visszaesett, itt érte el a holtpontját, amelyet azonban hősiesen és kitartóan leküzdött. A második szakaszban mért tempója valóban kisebb volt, de ez sem állította meg.

A futás végére Dominik ismét felzárkózott, és a 386. helyen ért célba, 0:38:57-es időeredménnyel, ami az átlagtempóját tekintve 5:33 perc/km volt. Ezzel a teljesítménnyel a nemek közötti összesítésben a 279. helyet szerezte meg, míg a 9-11 éves fiúk kategóriájában a 5. helyen végzett, ami kiemelkedő eredménynek számít ebben a korosztályban.

Dominik teljesítménye nem csak az eredményesség miatt emlékezetes, hanem azért is, mert bemutatta, hogy a sportszerűség, az elszántság és a kitartó munka milyen messzire tudja vinni az embert. A Telekom Vivicittá futóversenyen nyújtott teljesítménye inspirációt nyújthat társainak és a sportot szerető közösség számára is. Az előzetes felkészülés, amelyet a budapesti futópályákon végzett edzések jelentettek, megmutatta, hogy a sikerhez vezető út nem más, mint a kitartó munka és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettség.

"Tuning. Benned is megvan."

telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia