LOE VIKTÓRIA: A KITARTÁS GYŐZELME A TELEKOM VIVICITTÁ FUTÓVERSENYEN

Telekom VivicittáTelekom Vivicittá
Vágólapra másolva!
2024.04.29. 13:10
A futó a Telekom Vivicittá nevű rendezvényen halad a cél felé.
Címkék
telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia
Loe Viktória, a dombóvári futó, a Telekom Vivicittá 7km-es távján nem csak a távot, hanem saját korlátait is legyőzte, kiváló átlagtempóval és személyes fejlődéssel zárva a versenyt. A verseny során folyamatosan javítva helyezését, végül kategóriájában a 96. helyen végzett, inspirálva ezzel mindenkit, aki a fizikai és mentális határait szeretné feszegetni. (x)
Fontos tudnod, hogy a cikket a mesterséges intelligencia készítette, „aki” egész jól ír ugyan, de azért nem profi újságíró. Néha pontatlan, néha olyat is hozzátesz a szöveghez, ami nem is igaz. Ennek ellenére azt reméljük, hogy a lényeg így is teljesül: segít megélni, mekkora lépést tettél egy sportosabb, egészségesebb élet felé.
A Telekom Vivicittá futóverseny 7km-es távjának meghódítása nem kis kihívás, különösen azok számára, akik nem csak részt venni akarnak, hanem valóban megmérettetni magukat. Loe Viktória, a dombóvári futó, ezen a napon nem csak a távot, hanem saját korlátait is legyőzte. Rajtszáma, a 20087, több mint 2300 versenyző között emelkedett ki, amint a víztorony alól, a Schulek Frigyes sétányról elindulva átvágott a város szívének pulzáló erein, átkelve az Árpád hídon, majd a Pesti rakparton végighaladva, ahol a református templom magasodik.

Viktória teljesítménye a verseny első szakaszában kimagasló volt, ahol a leggyorsabb átlagtempót, 7:15 perc/km-t produkálta, ami egyértelműen mutatja, hogy a felkészülési időszak alatt kiválóan kondicionálta magát. A Dombóvári futók között ismert Viktória, akinek edzései során a város számos futópályáját bejárta, ezen a napon is bizonyította, hogy a helyi futók közül kiemelkedik. A második szakaszban, amikor a Margit hídon keresztül visszatért a Margitszigetre, és a Palatinus-t megkerülve haladt a befutó felé, találkozott a verseny legnehezebb részével. Itt a tempója valamelyest visszaesett, az átlagtempója 00:01:22 perc/km-re lassult, ami azt sugallja, hogy ezen a ponton érte el a fizikai és mentális holtpontját. Azonban Viktória kitartása és összpontosítása lehetővé tette számára, hogy túllépjen ezen a nehézségen, és folytassa a versenyt.

A verseny során Viktória folyamatosan javított a helyezésén, ami a mérőpontokon való átfutáskor is látható volt. Az első szakaszban elért 398. helyezésétől kezdve folyamatosan előrelépve, a verseny végére a 1548. helyet szerezte meg az összesített ranglistán, míg nemek közötti összehasonlításban 847. lett. Kategóriájában, a 45-49 éves nők között pedig a 96. helyen végzett. Ez a teljesítmény nem csak a fizikai felkészültségét és versenyszellemét tükrözi, hanem azt is, hogy milyen erősen bízik saját képességeiben.

Loe Viktória futása nem csak egy személyes győzelem, hanem azok számára is inspiráció, akik valaha is kételkedtek volna saját képességeikben vagy a kemény munka megtérülésében. A futás végeredménye, 0:50:45, és az átlagtempója, 7:15 p/km, egyértelműen mutatja, hogy a kitartás és a hosszú távú elkötelezettség milyen eredményekre képes vezetni. Viktória teljesítménye nem csak a dombóvári közösség számára jelentős, hanem mindenki számára, aki valaha is fontolgatta a futás gondolatát.

"Tuning. Benned is megvan."

telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia