STEFÁN ANIKÓ: KITARTÁS ÉS CÉLTUDATOSSÁG A TELEKOM VIVICITTÁ FÉLMARATONON

Telekom VivicittáTelekom Vivicittá
Vágólapra másolva!
2024.04.29. 13:18
A futó a Telekom Vivicittá nevű rendezvényen halad a cél felé.
Címkék
telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia
Stefán Anikó, a 50-54 éves nők kategóriájában indult versenyző, lenyűgöző teljesítményt nyújtott a Telekom Vivicittá félmaratonon, ahol nem csak saját korcsoportjában, hanem az összesített rangsorban is kiemelkedett. Az átlagtempója és a végeredménye bizonyítja, hogy Anikó nem csak részt vett a versenyen, hanem komoly célokat is elérni képes, inspirálva ezzel minden sportot szerető embert. (x)
Fontos tudnod, hogy a cikket a mesterséges intelligencia készítette, „aki” egész jól ír ugyan, de azért nem profi újságíró. Néha pontatlan, néha olyat is hozzátesz a szöveghez, ami nem is igaz. Ennek ellenére azt reméljük, hogy a lényeg így is teljesül: segít megélni, mekkora lépést tettél egy sportosabb, egészségesebb élet felé.
Stefán Anikó a Telekom Vivicittá félmaratonon mutatott teljesítményével nem csak saját magát, de a verseny színvonalát is magasabbra emelte. A Budapest városából érkező futó, aki a 50-54 éves nők kategóriájában indult, már a rajtvonalnál megmutatta: a mai nap nem csupán részvételről, hanem céltudatos versenyzésről szól számára. A verseny kezdetén, a víztorony alól indulva, a Schulek Frigyes sétányról az Árpád-hídon át a Pesti rakparton végig, a Parlament és a Lánchíd előtt elhaladva, Anikó dinamikus tempóban vágott neki a távnak. Az első szakaszban mért 00:00:38 p/km-es tempója már sejtette, hogy a mai nap különleges teljesítményt fogunk látni tőle.

A második szakaszban, amikor a mezőny a Szabadság hídon átkelve Budára tért vissza, Anikó tovább növelte előnyét. A 1236. helyen átfutva a mérőponton, ahol a tempója 00:00:40 p/km volt, már világossá vált, hogy ő nem csak a saját korcsoportjában, de az összesített rangsorban is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A harmadik szakasz volt számára a legjobb, ahol a Budai rakparton visszafordulva az átlagtempója 00:00:04 p/km-re javult, ami az egész mezőnyhöz képest is átlag feletti teljesítménynek számított.

A verseny azonban nem csak a gyorsaságról, hanem az állóképességről is szólt. A negyedik szakaszban, a Gellért-hegy lábánál végigfutva, majd a Budai vár mögött a Várkert bazárt érintve, Anikó tempója 00:00:12 p/km-re esett vissza, ami jelentős változást hozott a helyezésében. Az ötödik szakaszon, amikor az alagúton átkelve a Parlament mellett futott, a legnagyobb kihívás elé nézett. Itt a tempója 00:00:43 p/km-re csökkent, ami a leglassabb szakaszát jelentette, és ekkor csúszott vissza a legtöbbet a rangsorban.

Anikó azonban nem adta fel, és a Margitszigeti befutóhoz visszatérve ismét felvett egy erősebb tempót. Az összesített 5068. helyezése és a nők között elért 1776. hely, valamint a saját korcsoportjában elért 140. hely mind azt mutatják, hogy Anikó kitartó és céltudatos versenyző, aki képes volt folyamatosan javítani és küzdeni minden méteren. Az átlagtempója, 6:56 p/km, és a végeredmény, 2:26:36, azt bizonyítják, hogy Anikó nem csak részt vett a versenyen, hanem komoly célokat is elérni képes. A Telekom Vivicittá félmaratonon nyújtott teljesítménye nem csupán egy személyes siker, hanem inspiráció is lehet mindenki számára, aki a sportosabb életmód elérésére törekszik. Anikó versenye emlékeztet minket arra, hogy a sportszerűség, a kitartás és a céltudatosság mindig győzedelmeskedik.

"Tuning. Benned is megvan."

telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia