NFL: videójáték, képregény, favicc és Lewis Hamilton a csapatok bejelentésénél

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.05.16. 12:20
A Jacksonville Jaguars a képregényvilágot vette alapul (Fotó: twitter.com/Jacksonville Jaguars)
Mint ismert, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) közzétette a 2024-es év alapszakaszának menetrendjét. Míg a liga száraz módon közölte a fordulók párosítását, addig a csapatok ezúttal is kreatív videókat osztottak meg a közösségi médiában.

A címvédő Kansas City Chiefs videójában nem egyszerűséggel egymás után összezúzza 2024-es ellenfeleit, hozzátéve, hogy ez történt az előző évben is. Szinte teljesen ugyanez volt a koncepció egy másik AFC-csapatnál, a Houston Texansnál is.

A szuperhős és a képregényvilág ihlette meg a Seattle Seahawks csapatát, mely minden párosításnak külön képregényborítót készített. Hasonlóan járt el a Jacksonville is, a Jaguars videós formában kerekedik felül ellenfelein.

Igaz más stílusban, de rajzok segítségével mutatja be idei ellenfeleit a San Francisco 49ers és a Carolina is, a Panthers játékosai Pablo Picasso babérjaira törtek.

A videójátékok világába kalauzol el minket a Los Angeles Chargers és az Atlanta Falcons is. Előbbi a Sims játékot, míg utóbbi az NFL Streetet vette alapul.

A Miami Dolphins kapcsán gyakran mondják, hogy a leggyorsabb játékosokat igazolják, erre reflektálnak a videójukban.

A Baltimore Ravens, a Detroit Lions és a Philadelphia Eagles a szurkolók segítségével mutatta be a menetrendet.

A Washington Commanders a „Süti vagy nem süti?” című sorozatot reprodukálta, míg a Pittsburgh Steelers viccekkel leplezte le programját.

A Buffalo Bills Josh Allen segítségét hívta, a New England Patriotsnál pedig régi ismerősök tértek vissza.

 A Cleveland Browns bowlingozni indult, míg a Los Angeles Rams körbeautózta az országot. A Chicago Bears pedig középiskolai körítéssel mutatja be ellenfeleit.

A Denver Broncos Lewis Hamiltont hívta segítségül.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik