Dzsudzsák Balázs kérői között lehet az Arsenal

Vágólapra másolva!
2009.08.18. 22:40
null
Dzsudzsák Balázst (jobbra) hírbe hozták az Arsenallal (fotó: Action Images)
Címkék
Angol források szerint hétvégi teljesítményével a londoni Arsenal érdeklődését is felkeltette a PSV magyar középpályása, Dzsudzsák Balázs. A futballista menedzsere, Vörösbaranyi József a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, ő is hallott a pletykákról, de ezeket sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudja. Ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy a középpályás elsősorban a PSV-vel képzeli el a jövőjét.

„Hozzám is eljutottak az Angliából származó pletykák, miszerint Dzsudzsák iránt érdeklődik az Arsenal,de ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom” – kezdte a Nemzeti Sport Online-nak adott nyilatkozatát a futballista ügyeit képviselő menedzseriroda részéről Vörösbaranyi József.

„Balázs valóban fantasztikus teljesítményt nyújtott hétvégén az Ajax ellen, két gólt lőtt és gólpasszt is jegyzett. Produkciójával alighanem több európai csapat figyelmét is felkeltette, ezért könnyen elképzelhető, hogy több ajánlatot is kap majd érte a PSV, és akár az Arsenal is az érdeklődők között lehet. Én azonban erről részleteket nem tudok, mert ez a holland csapat belügye” – folytatta a menedzser. 

Vörösbaranyi József kihangsúlyozta: nem keres új klubot Dzsudzsák Balázsnak, mert a középpályásnak van csapata, jól érzi magát az eindhoveni klubnál, és nincs oka a váltásra. 

A játékosügynök hozzátette, természetesen nagy megtiszteltetés, hogy egyáltalán szóba hozták az Arsenallal Balázst, de egyelőre nem aktuális klubcseréről beszélni, hiszen a középpályást 2012-ig szerződés köti a PSV-hez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik