A bajnoki címről döntő horvát bajnokit vezet Bognár Tamás

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.05.03. 10:14
Bognár Tamás vasárnap horvát rangadón fújja a sípot (Fotó: Török Attila)
Ahogy arról beszámoltunk, a Horvát Labdarúgó-szövetség (HNS) úgy határozott, hogy a bajnokságból hátralévő időszakban a bajnokesélyes csapatok mérkőzéseit külföldi játékvezetők vezetik. A 33. fordulóban a tabella első helyén álló Dinamo Zagreb és a második HNK Rijeka vasárnapi rangadóját a magyar Bognár Tamás vezeti, segítője Buzás Balázs és Kóbor Péter lesz.

A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot márciusban egy kiszivárgott videóbíró-szobás felvétel rázta meg. A Horvát Labdarúgó-szövetség (HNS) bejelentette, hogy a bajnokságból hátralévő időszakban a bajnokesélyes csapatok mérkőzéseit külföldi játékvezetők vezetik. 

A Horvátfoci magyarul Facebook-oldal szúrta ki, hogy a bajnokság 33. fordulójában Bognár Tamás magyar játékvezető is kapott meccset, ráadásul nem is akármilyet. Négy fordulóval a bajnokság vége előtt a Dinamo Zagreb 72 ponttal áll a tabella élén, míg a Rijeka 71 ponttal a második. A bajnoki címről döntő vasárnapi mérkőzésen tevékenykedik Bognár Tamás, segítője Buzás Balázs és Kóbor Péter lesz, a negyedik játékvezető feladatkörét pedig Csonka Bence látja el. A VAR-szobában is két magyar kapott helyett, Vad II István és Albert István segíti Bognár munkáját.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik