Gallas jövőre távozik az Arsenaltól, ha topcsapattól érkezik ajánlat

Vágólapra másolva!
2007.05.14. 15:16
William Gallas 2008 nyarán elhagyja az Arsenal labdarúgócsapatát, ha Európa valamelyik élcsapatától kap ajánlatot. A tavaly a Chelseatől érkezett védő hiányolja az igazán nagy sikereket, de a következő szezonban mindent megtesz azért, hogy az „ágyúsok” felvegyék a versenyt a legjobbakkal.
„Legutóbbi szezonom a sérülés prédája lett. A következő szezont mindenképpen itt akarom tölteni, hogy végre egy teljes évem legyen a klubnál – kezdte nyilatkozatát Gallas, majd így folytatta: -. Utána eldöntöm, hogy elmegyek-e. Csak akkor maradnék, ha nagy sikereket érnénk el”

A kiváló hátvéd tavaly nyáron az átigazolási időszak utolsó pillanataiban hagyta el a Chelsea-t, amelyhez Ashley Cole érkezett az Arsenaltól. Gallas összesen 29 találkozón lépett pályára, 21 bajnokin 3 gólt szerzett.

A 29 éves francia védő már évek óta sztárcsapatban szerepelhet, de úgy érzi, rövidesen újabb váltás következhet életében.


„A futballkarrier nem tart sokáig. Mindenki szeretne pályára lépni a legnagyobb klubokban. Igen, ez a nagy álmom” – jegyezte meg sejtelmesen Gallas, hiszen nem igazán sejthető, melyik együttesre gondol.

Az viszont már egyértelmű, hogy a vasárnap zárult Premier League-szezonban az Arsenal nem tudott lépést tartani a bajnok Manchester Uniteddel és a második helyezett Chelsea-vel, noha a két gárda elleni négy összecsapáson nyolc pontot szerzett.

„Néhány tapasztaltabb labdarúgóra lett volna szüksége az Arsenalnak ahhoz, hogy felvegye a versenyt a két csapattal, a Manchester Uniteddel és a Chelsea-vel. Több kiváló fiatal játékosunk van, a jövő sztárjai lehetnek, de a szezon során túl nagy felelősség hárult rájuk. Egy bizonyos pont után már nem tudtak lépést tartani a legjobbakkal. Gazdagabb keretre lesz szükség, hogy minden fronton helytálljunk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik