Liverpool: egy díj, ami mindent elmond a „vörösök” hónapjáról

Vágólapra másolva!
2014.12.13. 12:42
November nem a Liverpool labdarúgócsapatáról szólt. A „vörösök” zsinórban négy vereséggel indították az év utolsó előtti hónapját, ám ettől független most is ki kellett osztani a szokásos elismeréseket…

A hónap játékosa-díj a liverpooliaknál nagy hagyományokra tekint vissza, novemberben azonban nem volt egyszerű a helyzet, a Stoke, valamint a Leicester elleni bajnoki sikert leszámítva nem sok örömük volt a „vörösöknek”.

Ennek ellenére most is kiosztásra került a díj, a szerencsés nyertes pedig a szurkolók szavazatai alapján Kolo Touré lett, aki kereken egy bajnokin lépett pályára novemberben.

Tény, a védő a Stoke elleni meccset hibátlanul lehozta, ám a Premier League-ben ezen kívül sérülés miatt egyszer sem játszott a hónapban.

Két BL-meccs azért így is jutott az elefántcsontpartinak, a Real Madrid és a Ludogorec elleni találkozón is a kezdőben kapott helyet, az előbbi meccset 1–0-ra elveszítette a Pool, a bolgárokkal pedig 2–2-es döntetlent játszott, így végül elköszönt a legrangosabb európai kupától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik