POP-UP park: sportolj Budapest oázisában!

Vágólapra másolva!
2018.06.21. 20:43
Az idén a sport került előtérbe a tavaly nyáron innovatív és egyben művészi arculatváltáson áteső, ezúttal is egyedülálló ötletekkel feldobott Városháza parkban.

Az idén a sport került előtérbe a tavaly nyáron innovatív és egyben művészi arculatváltáson áteső Városháza parkban, Budapest egyik legfrekventáltabb belvárosi közterén, a POP-UP parkban, ahol több kihelyezett eszköz segítségével mozoghatunk a szabad levegőn éjjel-nappal.

A park helyszíne lehet egy délelőtti megbeszélésnek vagy akár munka utáni szabadtéri edzésnek is, így nem csak lemerült telefonunkat, de magunkat is feltölthetjük a pálmafák árnyékában.

Teqballra is van lehetőség

A térátrendezés a nemzetközileg is ismert és elismert Hello Wood partnerségével történt, akik a korábbi munkáikhoz hasonlóan egyedülálló ötletekkel tervezték át a parkot.

Az idei év különlegességeként – utalva Budapest 2019-es Európa sportfővárosa címére – a fókusz a sportoláson, a szabad levegőn való mozgáson van, a szezonális újratervezésben az aktív kikapcsolódásra vágyók igényeit kielégítő teqball- és pingpongasztal idén is helyet kapott.

A HardBodyHang jóvoltából kihelyezett street workout eszköz egy olyan tornapálya, amelyet amatőr és profi sportolók egyaránt tudnak használni. A street workout reneszánszát élő mozgásforma, amelynek népszerűsége épp az egyszerűségében rejlik. A városi környezet számára tervezett tornapálya bárki számára elérhetővé teszi a mozgást a szabad levegőn.

Színes, különleges élmény

A közösségi sport és az együtt mozgás, valamint az ingyenes sportolási lehetőség a város szívében igazi kuriózum Budapest életében. A testmozgáson kívül az agyunkat is tornáztathatjuk a parkban, hiszen az építők több sakktáblát is kihelyeztek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik