Női kézi: Szöllősi-Zácsik Szandra is megérkezett a válogatotthoz

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.03.16. 12:41
null
Szöllősi-Zácsik Szandra is csatlakozott a válogatott keretéhez (Fotó: Török Attila, archív)
Szöllősi-Zácsik Szandra késve, vasárnap helyett csak kedden csatlakozott a pénteken kezdődő olimpiai selejtezőtornára készülő magyar női kézilabda-válogatotthoz – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

 

 

A magyar szövetség (MKSZ) honlapjának rövid híradása szerint az MTK balátlövőjének pénteki koronavírustesztje kétes eredményt hozott, ezért elővigyázatosságból nem utazott el Győrbe. Az ezt követő napokon négy PCR-tesztje is negatív lett, így a Nemzetközi Kézilabda-szövetség engedélyezte a csapathoz való csatlakozását – írta az MTI.

A 19 fős keret tagjai közül 11 játékos a Ferencvárosban szerepel, közülük a jobbszélső Kovács Anett még sohasem játszott a válogatottban. A Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő Győri Audi ETO KC-t csupán Lukács Viktória képviseli, ugyanis Faluvégi Dorottya és Fodor Csenge sem szerepel a keretben. Minden mérkőzésre 16 játékos nevezhető, a torna során öt cserére van lehetőség – tette hozzá a távirati iroda.

Továbbra sem ismert, hogy Elek Gábor szövetségi kapitány koronavírusos megbetegedése után mikor csatlakozhat a csapathoz – írta az MTI.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik