Női kézi NB I: négy új érkező a Vácnál

Vágólapra másolva!
2022.02.02. 13:34
null
Marincsák Nikolett az egyik érkező (Fotó: Dömötör Csaba)
Január végén öt távozót már bejelentett a Váci Női Kézilabda SE, mai közleményében pedig a klub nyilvánosságra hozta az érkezők névsorát. Júliustól Vácon folytatja a pályafutását Marincsák Nikolett, Bánfai Kíra, Kürthi Laura, valamint Csizmadia Fanni.

Marincsák Nikolett az MTK-tól érkezik, a 27 esztendős játékos bevethető irányítóként és átlövőként is. Kölcsönbe jön a 22 éves junior Európa-bajnok jobbszélső, Bánfai Kíra, aki jelenleg az MTK-nál szerepel az FTC-től kölcsönben. A Vácot erősíti majd a 20 éves Kürthi Laura, ő lesz az egyetlen balkezes átlövő a csapatban. Kapusposztra Békéscsabáról érkezik Csizmadia Fanni.

Továbbra is az eddigi években kialakított rendszert folytatja a Vác női kézilabda-együttese, tehát a friss igazolások között is csak magyar játékosok szerepelnek – hívta fel a figyelmet a klub közleménye.

A beszámolóból az is kiderült, hogyDiószegi Nikolett és Kuczora Csenge után meghosszabbította egy évvel a nyáron lejáró szerződését a jelenlegi kerettagok közül Pásztor Bettina és Ferenczy Fruzsina is.

Mind a négy igazolás kétéves szerződést kötött, csakúgy, mint a már korában bejelentett vezetőedző, Herbert Gábor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik