Kézilabda: Pál Tamara ezúttal 11 gólt lőtt Romániában – körkép

Vágólapra másolva!
2023.11.16. 22:44
null
Pál Tamara 11-szer talált be (Fotó: Földi Imre)
Pál Tamara 11 góllal járult hozzá az SCM Gloria Buzau 36–24-es hazai győzelméhez a CS Minaur Baia Mare ellen a román női kézilabda-bajnokság csütörtöki játéknapján.

A román liga honlapja szerint az irányítónak 13 lövése volt, és bár kettőt elrontott, így is ő lett a mezőny legeredményesebb játékosa. Pál – aki nem szerepel a magyar válogatott világbajnoki keretében – november 4-én 12 gólt szerzett bajnoki meccsen. A csütörtöki meccsen csapat- és honfitársa, Papp Nikoletta négy kísérletből háromszor talált be. A Buzaunak egy döntetlen és öt vereség mellett ez volt az ötödik győzelme.

A német férfibajnokságban a TVB Stuttgart 36–30-ra kikapott az SC DHfK Leipzig otthonában. A vendégeknél Hanusz Egon két lövésből egy gólt szerzett. Csapata négy siker és egy döntetlen mellett nyolcadik alkalommal veszített a Bundesligában.

A Fazekas Gergőt foglalkoztató lengyel Orlen Wisla Plock házigazdaként 28–25-re kikapott a Barcelonától a Bajnokok Ligája veszprémi érdekeltségű csoportjában. A válogatott irányító hat lövésből egyszer talált be. A Lengyel Kupa-címvédő Plock egy győzelem mellett hatodszor veszített a csoportkörben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik