Férfi kézi BL: hiába vezetett néggyel, simán kikapott a PSG a Barcától

Vágólapra másolva!
2024.04.25. 22:22
A katalánok nehezen kezdtek, de legyűrték a párizsiakat (Fotó: Twitter/Barca Handbol)
A Barcelona a lassú kezdése ellenére végül könnyedén, 30–22-re győzte le a Paris Saint-Germaint a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Egyik gárda sem kezdett igazán magabiztosan, szinte csak tapogatóztak az első percekben a csapatok. A 10. perctől azonban a PSG tempót tudott váltani és a gyenge barcelonai kapusteljesítmény miatt el is tudott lépni három góllal. A folytatásban ugyan össze tudták szedni magukat a katalánok, de a szünetig igazán veszélyes közelségbe nem sikerült férkőzniük. 

A második félidő eleje ugyan még nagyon hasonlított az elsőre, ám nagyon hamar változott a felállás. A Barcelona megtalálta a játékát és a 32. percre a négygólos hátrányából egy kiváló rohanással egygólos előnyre tett szert. Sőt ezt követően szinte teljesen szétestek a párizsiak és egyre csak növekedett a katalán előny, az 50. perc előtt már hattal vezettek a vendégek. A lezárásig ugyan még voltak villanásai a Párizsnak, de ez már közel sem volt elég, így a PSG nyolcgólos hátrányból várhatja a folytatást. 

KÉZILABDA
FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
PSG (francia)–Barcelona (spanyol) 22–30 (14–11)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik