DVTK: Kielemezzük a PMFC gyenge pontjait - Gohér

Vágólapra másolva!
2013.05.21. 16:58
Gohér Gergő, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK védője szerint megérdemelten nyertek 2–1-re hazai pályán a KTE-Phoenix Mecano ellen – a 25 éves futballista szerezte az egyenlítő találatot –, és a hátralévő két bajnoki fordulóban szeretnének bizonyítani szurkolóknak, hogy sokkal többre hivatott ez a csapat.

„Az teljesen egyértelmű, hogy megzavart minket a kihagyott tizenegyes, de a második félidőben összekaptuk magunkat. A szünet után sikerült ráerőltetnünk az akaratunkat, illetve rátenni a nyomást a kecskemétiekre, ami a végére ki is jött, hiszen két gólt szerezve megnyertük a találkozót" – nyilatkozta a DVTK bal oldali védője, Gohér Gergő a klub hivatalos oldalának.

„Idegenben lépünk pályára Pécsett, valamint itthon a Pápa ellen, amelyeken szeretnénk hat pontot gyűjteni. De, hogy mire lehet elég ennyi pont, még nem tudom. Mindenesetre fontos lenne a jó szezonzárás, ha már nem úgy sikerült az év, ahogyan azt előzetesen elterveztük. Ez a kétszer kilencven perc tökéletesen alkalmas arra, hogy a közönségünknek újra megmutassuk a valós tudásunkat, és hogy kiszolgáljuk a szurkolóinkat. A vasárnapi mérkőzés után két pihenőnapot kaptunk, s ezt követően kezdjük meg a felkészülést a PMFC-ből. Gondolom a szakmai stábbal közösen kielemezzük a játékukat, hogy hol vannak a gyenge pontjaik. Azt megígérhetem, hogy mindent megteszünk azért, hogy legyőzzük őket. Az pedig, hogy megváltozott a mérkőzés kezdési időpontja, nem számít, akkor kell a legjobb formánkat hoznunk, amikor útjára indul a labda" – tette hozzá a 25 éves futballista.

A PMFC–Diósgyőri VTK eredetileg szombaton 16.30-ra lett kiírva, de az MLSZ döntése értelmében hétfő 18.30-ra tették át a találkozót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik