DVTK: Gohérék tenisszel és szivacslabdával hangoltak a Halira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.24. 18:37
Gohér Gergő, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK újdonsült csapatkapitánya nem elégedett meg a sorozatban szerzett hét győzelemmel a bajnokságban. A védő szerint különleges edzésekkel színesítették a hetet, és mindenképp győzelmet vár a Haladás ellen.

„Akik végigjátszották a paksi mérkőzést, azoknak hétfőn fakultatív edzése volt, mi Vági Andrással, Nikházi Márkkal és Vadász Viktorral elmentünk teniszezni. Kedden egy fárasztó konditermi edzéssel kezdtük a napot, majd közvetlenül utána a birkózóteremben szivacslabdával játszottunk két kapura 5-5 ellen. Ez teljesen más mint a nagypálya, jól fejleszti a labdaérzéket és a koordinációt, mert másként kell bánni a szivacslabdával és a birkózószőnyeg is egészen más, mint a gyep. Szórakoztató játék, tőlem sem várja el senki, hogy csak bal oldalt a vonal mellett mozogjak fel-alá, ugyanakkor megvan a tétje is: a presztízs” – beszélt a heti felkészülésről Gohér Gergő a dvtk.eu-nak.Gohér Gergő a dvtk.eu-nak.

A DVTK sorozatban hetedik bajnoki mérkőzését nyerte meg úgy, hogy gólt sem kapott.

„Nekünk nem statisztikai rekordokat kell dönteni, hanem minél több pontot kell gyűjteni. Próbáljuk kizárni a számokat, mindig a következő mérkőzésre koncentrálunk, azt kell megnyerni. A szombathelyi mérkőzés előtt hasonlók az előjelek, mint a múlt héten, amióta Diósgyőrben vagyok, nem tudtunk ott nyerni (legutóbb 1998-tavaszán győzött a Diósgyőr Szombathelyen - a szerk.). Nehéz mérkőzésre számítok, mert tele vannak kreatív futballistákkal főleg elől, de úgy érzem a csapatban benne van, hogy megnyerjük a mérkőzést” – nézett a következő mérkőzés elé a 26 éves védő.

LABDARÚGÓ NB I, 12. FORDULÓ – PROGRAM
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Október 25., péntek
19.00 MTK Budapest–Újpest FC (Tv: Sport1) Andó-Szabó Sándor
Október 26., szombat
14.00 Debreceni VSC-Teva–Lombard Pápa (Tv: M1) Szabó Zsolt
16.00 Pécsi MFC–Kaposvári Rákóczi FC Vad II István
16.00 Ferencváros–Mezőkövesd (Tv: Sport1) Solymosi Péter
18.00
Kecskeméti TE-Phoenix Mecano–MVM Paks (Tv: Sport1) Németh Ádám
20.00
Szombathelyi Haladás–Diósgyőri VTK (Tv: Sport1)
Farkas Ádám
Október 27., vasárnap
16.30 Videoton FC–Budapest Honvéd (Tv: M1) Bognár Tamás
18.30
Győri ETO FC–Puskás Akadémia FC(Tv: Sport2)
Kassai Viktor
TABELLAGÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETRENDEREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik