Győri ETO: megoperálták a légióst, idén már nem játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.17. 20:11
Megoperálták Marek Strestíket, a Győri ETO vállfájdalmakkal küzdő cseh légiósát. Strestík ebben az évben már nem léphet pályára – derült ki a győri NB I-es labdarúgóklub hivatalos honlapjának hétfői híréből.

Marek Strestíket még a november eleji, Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzés (1–1) első félidejében kellett lecserélni vállízületi sérülése miatt, és az első orvosi vizsgálatok azonnal megállapították: elkerülhetetlen az operáció. bajnoki mérkőzés (1–1) első félidejében kellett lecserélni vállízületi sérülése miatt, és az első orvosi vizsgálatok azonnal megállapították: elkerülhetetlen az operáció.

„Most itthon vagyok, túl a műtéten, az orvosok azt mondják, jól sikerült – idézi az eto.hu a játékost. – A meccs után komoly fájdalmaim voltak, arra is figyelnem kellett, ha kisfiamat, Tobiaszt öleltem magamhoz. Az már a beavatkozás előtt egyértelmű volt, hogy ez az év számomra befejeződött, de az orvosok most úgy látják, jó esély van arra, hogy a januári alapozást már a csapattal együtt kezdjem."

A cseh csatárt hazájában, Zlin városában operálta meg hazája nemzeti jégkorong-válogatottjának efféle sérüléseket specialistaként ellátó sportorvosa. Strestík a családja körében, Brnóban lábadozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik