Hétközi forduló, nem hétköznapi oddsnövekedés

Vágólapra másolva!
2024.02.06. 10:24
Fotó: Török Attila
A Tippmixprón az Oddspiramis promócióval akár 60 százalékkal is megnövelheted tippsorod eredő nyereményszorzóját. Az ajánlat most az összes labdarúgó-mérkőzésre érvényes, minimum 4-es kötéstől. Az NB I 19. fordulójának hat mérkőzésére tippelve akár 15 százalékos magasabb oddsot is aktiválhatsz! (X)

Kedden, szerdán és csütörtökön is két mérkőzésre kerül sor a labdarúgó NB I-ben, így nem kell sokat várni az újabb fordulóra a múlt héten lezárult téli szünet után. A 19. kört az Újpest–Debrecen találkozó nyitja, amire a hazaiak egy 3–0-s vereség, a vendégek pedig egy 2–2-es döntetlen után készülnek. Az első 18 forduló alatt 13-szor volt gólváltás a debreceniek mérkőzésein, így az élvonalban Dzsudzsák Balázsék bírnak a legtöbb olyan összecsapással, amikor mindkét csapat szerzett gólt.

Újpest–Debrecen

SZAVAZÁS

Mindkét csapat szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

FTC–MTK

Kedden lép pályára a címvédő is, méghozzá az előző körben az Újpestet 3-0-ra legyőző MTK-t fogadva. Az FTC a legutóbbi négy olyan bajnokiján, amit megnyert, mindig legalább kétgólos különbséggel kerekedett felül. Hasonló történt tavaly szeptemberben is, amikor a zöld-fehérek 6-1-re diadalmaskodtak az MTK vendégeként.

SZAVAZÁS

FTC – MTK – Hendikep 0:1

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

KISVÁRDA–FEHÉRVÁR

A szerdai Kisvárda – Fehérvár összecsapáson két olyan együttes mérkőzik, amely egyaránt 3-1-es vereséggel kezdte 2024-et: előbbi otthon a Fraditól, utóbbi Zalaegerszegen kapott ki ilyen különbséggel. A sereghajtó Kisvárda a 14 megszerzett pontjából 10-et pályaválasztóként gyűjtött be, míg a Fehérvár 30 pontjából csak 7-et szerzett vendégként.

SZAVAZÁS

Kisvárda - Fehérvár – 1X2

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

PUSKÁS AKADÉMIA–ZTE FC

A Zalaegerszeggel ellentétben a Puskás Akadémia vereséggel nyitott a téli szünetet követően, a tabellán azonban így is 10 ponttal előzi szerda esti riválisát. Hornyák Zsolt csapata egyébként az egyetlen a mezőnyben, amelynek a hazai bajnoki mérkőzésein a gólátlag nem éri el a 2,5-ös értéket – a Puskás Akadémia 9 hazai ligameccsén összesen 20 találat született.

SZAVAZÁS

Puskás Akadémia - ZTE – Gólszám 2,5

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

MEZŐKÖVESD–PAKS

Csütörtökön lép pályára a listavezető Paks a Mezőkövesd vendégeként. A hazai együttes az elmúlt 5 bajnokiján nemhogy nyeretlen maradt, de még gólt sem szerzett. December óta az FTC (0-2), a Fehérvár (0-2) és a Kecskemét (0-3) is 0-ra nyert a borsodiak otthonában.

SZAVAZÁS

Mezőkövesd - Paks – 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

KECSKEMÉT–DVTK

A fordulót a Kecskemét – Diósgyőr találkozó zárja – a két csapat között mindössze 1 pont a különbség a DVTK javára. A KTE teljesítménye elmarad az előző szezonban látottaktól, de hazai pályán az első félidőt tekintve kifejezetten jó a mérlege: 9 hazai találkozóján ötször vezetett és csak egyszer állt vereségre a szünetben, miközben 10 szerzett góljára 3 kapott jutott.

SZAVAZÁS

Kecskemét - Diósgyőr – 1X2 – 1. félidő

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Az Oddspiramissal a forduló mind a hat meccsére 6-os kötésben tippelve 15 százalékkal is megnövelheted az eredő odds értékét a Tippmixprón!

Mi az az Oddspiramis, és hogyan működik?

Ha legalább 4 megfelelő eseményt válogatsz a tippsorodba, több százalékkal növelheted szelvényed eredő oddsának mértékét, ezzel pedig a lehetséges nyereményedet is! Ez az Oddspiramis!

A fogadási kínálatban elérhető labdarúgó-mérkőzések “1X2”, “Mindkét csapat szerez gólt”, “1X2 + Mindkét csapat szerez gólt”, “Gólszám X”, “Hendikep” vagy “Ázsiai hendikep” piacaira tippelve érheted el az Oddspiramist, legalább 4-es kötéstől. Fontos, hogy csak azok a kimenetelek részei a promóciónak, amelyeknek legalább 1,30-as a nyereményszorzója.

Amennyiben a tippsorodban szereplő események és kimenetelek alapján jogosult vagy az Oddspiramisra, a szelvényeden megjelenő menüpontban aktiválhatod.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik