„Tudom, hogy mit jelent a Szpartak” – Dejan Sztankovics üzent a szurkolóknak

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.05.17. 15:26
Dejan Sztankovics motiváltan veti bele magát a moszkvai munkába (Fotó: Telegram)
A Ferencvárostól távozó Dejan Sztankovics először nyilvánult meg nyilvánosan, mint a Szpartak Moszkva vezetőedzője. A szerb szakember először a klub szurkolóihoz szólt, és megígérte, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy sikerekre vezesse a nagy múltú együttest.

Ahogy arról már többször is hírt adtunk, Dejan Sztankovics távozik az NB I-ben szereplő Ferencvárostól, és az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szpartak Moszkva vezetőedzője lesz. A szerb szakember érkezését üdvözölte az orosz sajtó, és azóta már Sztankovics is megszólalt – a Ferencváros volt vezetőedzője első szavait a moszkvai klub szurkolóihoz címezte:

„Ti vagytok Oroszország legnevesebb klubjának a szurkolói, ti vagytok az ország leghűségesebb drukkerei, akiknek nagyon hiányoznak a nagy győzelmek – idézte Sztankovicsot a championat.com portál.Ti vagytok a Szpartak ereje, mindig is azok voltatok. Tudom, hogy mit jelent a Szpartak. Ez egy nagyszerű klub, hatalmas múlttal, és nagy nyomással, amelyhez az évek során már hozzászoktam. Tudom azt is, hogy mit kell tennie a Szpartaknak.”

Sztankovics világos elképzelésekkel érkezik új klubjához, ezt ezúton hangsúlyozta: „Most ugyanazt mondom el, amit majd az első nap is el fogok mondani a játékosoknak, amikor Moszkvába érkezem: a Szpartaknál mindenkinek, minden egyes nap bizonyítania kell, hogy méltó arra, hogy tagja lehessen ennek a legendás klubnak. Keményen kell dolgoznunk, támogatunk kell egymást, hinnünk kell magunkban, hogy minden egyes meccset megnyerjünk. Megkövetelem magamtól, hogy mindennap mindent megtegyek azért, hogy a Szpartak a lehető legjobb legyen. Ennyi. Most pedig elég a szóból, ideje dolgozni. Hajrá, Szpartak!”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik