ETO: a játékosok engesztelésül meccsjegyet vesznek a szurkolóknak

Vágólapra másolva!
2011.03.07. 17:23
Szasa Sztevanovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO csapatkapitánya társai nevében bocsánatot kért a szurkolóktól a gyenge szereplésért, és kárpótlásként mérkőzésjegyeket ígért nekik.

„Nagy nyilvánosság előtt is elnézést kérünk szurkolóinktól. Teljesen jogos részükről az elvárás, miszerint a jelenleginél lényegesen jobban és eredményesebben kell futballoznunk" – idézi a győri zöld-fehérek hivatalos honlapja a kapust, aki a Magyar Kupából történt kiesés és a Vasas ellen hazai bajnoki vereség után beszélt a játékosok felelősségéről.

„Elsősorban nem ígéretekkel, hanem tettekkel kívánjuk szurkolóinkat magunk mellé állítani – folytatta Sztevanovics. – Első lépésként meghívjuk tisztelt szurkolóinkat az MTK elleni mérkőzésre, hogy közös erővel győzzük le a kék-fehér gárdát. Minden elutazni kívánó szurkolónak mi, játékosok biztosítjuk a szurkolói buszt és a belépőjegyet is."

Mint ismert, a rossz szereplés miatt Pintér Attila vezetőedző vasárnap közös megegyezéssel távozott a győriek kispadjáról, utódja Csertői Aurél lett.

Az MTK–Győri ETO mérkőzést pénteken 17 órakor rendezik meg a Hidegkuti-stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik