Görögország: Szélesinek elege lett a huzavonából, elhagyta Voloszt

Vágólapra másolva!
2011.09.22. 09:54
Az előzetes híradások arról szóltak, hogy kedd este eldől, mi lesz a negyedosztályba visszasorolt Volosz játékosai, köztük Szélesi Zoltán sorsa, mégsem született döntés, és a magyar védőnek elege lett a huzavonából.

„Szervezett keretek között már napok óta nincs edzés, a keddi volt kis túlzással a százhuszonkettedik időpont, amikorra döntést ígértek, ám nem jött semmi hír. Betelt a pohár, hazajöttem – mondta a Nemzeti Sportnak a már Magyarországon tartózkodó védő. – Két és fél hónapja megy a huzavona, három hónapig nem kaptunk fizetést, és ne feledjük, ez a városnak is nagy veszteség, mert Voloszban a futball a fő sportág."

A helyzet ráadásul nem egyszerű: augusztus 31-én véget ért az átigazolási időszak, és egyelőre nincs tisztázva, mekkora mozgásterük van a kizárt együttes játékosainak, ezért Szélesi Zoltán sem tudja pontosan, mit hoz a jövő.

„Azt hiszem, az angol fogadóirodák is jó oddszokat adnának arra, hogy sohasem térek vissza a Voloszhoz – mondta a 29 éves labdarúgó. – Számomra most az a legfontosabb, hogy hamar lezáruljon ez az ügy, szabad lehessek, illetve minél előbb olyan csapatot találjak, amelynél biztos nem történnek ehhez hasonló botrányos események. Jelen állás szerint a szövetség is a negyedosztályba száműzte a Voloszt, ezáltal amatőr státusú lett a klub, így az én profi szerződésem semmissé vált. A görög szövetség korábban két héttel meghosszabbította az átigazolási időszakot a szintén kizárt Kavala és Volosz játékosainak, valamint már érdeklődtünk az UEFA-nál és a FIFA-nál, hogy milyen lehetőségeink vannak."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik