Fehérvár: műtét vár Fiola Attilára – hivatalos

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.05.02. 11:56
Fiola Attilára műtét vár (Fotó: Dömötör Csaba)
Mint azt már megírtuk, az NB I-ben szereplő Fehérvár FC válogatott védője, Fiola Attila vállsérülést szenvedett csapata szerdai edzésén. A klub azóta hivatalos honlapján közölte: a játékost meg kell műteni.

A Nemzeti Sport információi szerint Fiola Attila a Fehérvár FC szerdai edzésén szenvedett sérülést, amikor ráesett a vállára. A pontos diagnózis még nem ismert, de fennáll a kulcscsonttörés veszélye, ami ha beigazolódik, szinte biztos, hogy a 34 éves, 56-szoros válogatott védő lemarad a nyári Eb-ről.

A Fehérvár FC csütörtökön hivatalos honlapján tájékoztatott Fiola állapotáról, és közölte, hogy a játékosra műtét vár: „Fiola Attila a szerdai edzésen egy esés után jobb vállsérülést szenvedett. Az orvosi vizsgálatok műtéti beavatkozás elvégzését teszik szükségessé” – írták dr. Kovács Tibor Dávidra, a klub csapatorvosára hivatkozva.

Fiola egy korábbi sérülése miatt már a márciusi válogatott keretbe sem került be. Azóta felépült, és a Fehérvárban hat bajnokin is szerepelt, ötöt végig is játszott, ezzel együtt egészségesen is meg kellett volna küzdenie azért, hogy visszakerüljön a keretbe és részt vehessen a harmadik Eb-jén, ám ha újra többhetes kihagyás vár, akkor valószínűleg nem lesz esélye visszakerülni a keretbe.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik