Ryan Reynoldsék újabb futballcsapatba vásárolták be magukat – sajtóhír

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.04.30. 10:28
Rob McElhenney és Ryan Reynolds Mexikóban is szerencsét próbál (Fotó: Getty Images, archív)
Mint azt bizonyára tudják, hollywoodi sztárszínészek, Ryan Reynolds és Rob McElhenney tulajdonában van az angol harmadosztályba feljutó walesi futballcsapat, a Wrexham AFC. Az ESPN most arról számolt be, hogy ők ketten kisebbségi tulajdonrészt szereztek a mexikói élvonalban szereplő Necaxában is.

 

Az ESPN forrása szerint az üzlet megkötése több hónapig tartott, de ez nemrégiben lezárult. Nem Ryan Reynolds és Rob McElhenney lesznek a klub egyedüli sztártulajdonosai, ugyanis évekkel ezelőtt már bevásárolta magát Eva Longoria, Mesut Özil, Kate Upton, Odell Beckham Jr., Justin Verlander, Victor Oladipo, Bode Miller, Richard Hamilton és Shawn Marion is. Múlt vasárnap például Eva Longoria élőben tekintette meg a csapat bajnokiját. 

A gárda jelenleg a 18 csapatos bajnokság 9. helyén áll, és a play-in-en keresztül harcolhatja ki a negyeddöntőbe jutását.

A Club Necaxát 1923-ban alapították két másik klub egyesítésével. A nagy múltú együttes az élvonalban eddig háromszor diadalmaskodott, a CONCACAF Bajnokok Kupáját pedig 1996-ban és 1999-ben hódította el.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik